Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9493
De la 07 Ianuarie 2003
101879801

Horoscop

  • 3 July 2013, 23:00
Berbec – Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme pe care le-aţi tot amânat. Dimineaţa sunteţi cam iritat, pentru că nu ştiţi cu ce să începeţi. S-ar putea să aveţi musafiri.

Taur – Nu vă refuzaţi nici o plăcere, mofturile dvs. costând însă banii destui, ceea ce familia nu prea poate accepta. În dragoste, sunteţi destul de visători.

Gemeni – Aveţi o discuţie în contradictoriu cu o femeie, pornind de la bani. Ar fi indicat să vă păstraţi calmul şi să nu ridicaţi tonul. Spre seară vă recăpătaţi buna dispoziţie.

Rac – Ar fi cazul să vă ocupaţi mai mult de afacerile personale sau să daţi importanţă poziţiei la locul de muncă. Aţi putea obţine o mărire dacă vă concentraţi.

Leu – Banii sunt mai puţini ca niciodată. Dar nu trebuie să vă supăraţi şi să nu mai aveţi chef de nimic. Cu ajutorul familiei, veţi trece peste această problemă.

Fecioară – Mesajul unui amic ajunge la dvs. într-un mod destul de distorsionat, aşa că este posibil să vă supăraţi degeaba şi să recurgeţi la nişte gesturi cam nelalocul lor.

Balanţă – Este posibil să primiţi o veste proastă de la o rudă îndepărtată. Aceasta vă indispune şi vă obligă să vă schimbaţi programul. Problemele se vor rezolva.

Scorpion – Astăzi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Încercaţi să vă temperaţi nemulţumirea! Nu ezitaţi să forţaţi lucrurile, dacă nu decurg aşa cum doriţi.

Săgetător – Aveţi o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Dimineaţă sunteţi agitat. Spre seară, vă liniştiţi şi simţiţi nevoia să vă întâlniţi cu prietenii.

Capricorn – Deoarece sunteţi pus pe treabă, vă câştigaţi uşor reputaţia pe care o meritaţi. S-ar putea chiar să treziţi ceva invidii însă şi recompensele vor fi pe măsură.

Vărsător – Prin ceea ce faceţi şi spuneţi veţi reuşi să consolidaţi relaţiile deja existente şi să vă faceţi noi prieteni influenţi. Aveţi originalitate în abordarea problemelor.

Peşti – Prietenii vă sunt un sprijin real, dar puteţi avea un mic conflict cu cei cu care lucraţi şi care vă invidiază pentru realizările din ultimul timp. Sunt posibile schimbări de dispoziţie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Boală care se ia de la sfârcul pacientei
Gastronomie: Mici, ca pe vremea când era bunica domnişoară!
Se mai pune la cale o ticăloşie
Pezevenghiul
Poliţistul Siminiceanu vrea să-i impună lui Săvinescu legea omertei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă