Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3459
De la 07 Ianuarie 2003
122575398

Horoscop

  • 1 August 2013, 23:00
Berbec – Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dvs. Aveţi un bun prilej pentru a vă face remarcat. Atmosfera generală este calmă, iar cei din jur v sprijină.

Taur – Graba nu vă este de nici un ajutor, mai ales că ritmul dvs. propriu este unul lent. O cunoştinţă v-ar putea da nişte sfaturi, pe care n-ar strica să le luaţi în seamă.

Gemeni – În familie aveţi de discutat probleme băneşti; se vor isca tot felul de controverse în ceea ce priveşte cheltuielile, dar vă impuneţi până la sfârşit punctul de vedere.

Rac – Nu trebuie să faceţi un efort deosebit pentru a realiza ce v-aţi propus. Ideile nu vă lipsesc, dar vă trebuie cineva alături care să vă confirme, măcar din priviri, valoarea.

Leu – Vi se comunică unele lucruri care vă vor pune pe gânduri. Nu toate sunt valabile, aşa că nu este cazul că să faceţi probleme prea mari.

Fecioară – Eforturile pe care le depuneţi în domeniul serviciului vor fi încununate de succes, deşi rezultatele nu vor fi sclipitoare. Aveţi posibilitatea să faceţi o investiţie pe termen lung.

Balanţă – Sunteţi puţin cam obosit, dar o investiţie reuşită pentru casă vă mai dă aripi. Faceţi planuri financiare şi împărţiţi judicios banii pe care îi aveţi.

Scorpion – Încercaţi să fiţi mai calm, iar şansele ca starea dvs. de sănătate să se îmbunătăţească vor fi mai mari. Este posibil să vă confruntaţi cu migrene.

Săgetător – Sunteţi mai sensibil, dar şi mai suspicios, aşa că nu este cazul să aveţi o discuţie lămuritoare cu partenerul. Încercaţi să priviţi lucrurile mai obiectiv.

Capricorn – Va fi nevoie de multă alergătură, mai ales la începutul zilei, pentru a face faţă tuturor activităţilor. Dacă aveţi unele nemulţumiri financiare, nu vă manifestaţi în faţa şefilor.

Vărsător – Sunteţi impulsiv, fără răbdare şi vreţi să fiţi în mijlocul acţiunii. Din cauza aceasta astăzi nu prea sunteţi agreat în casă şi nici partenerul nu este prea încântat.

Peşti – Vă place să credeţi că sunteţi liber ca pasărea cerului şi nimeni nu vă poate reproşa nimic. Din păcate, familia este de altă părere, dar nu vă poate limita speranţele.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Răzbunarea evreului pe recepţionerul lacom
Gastronomie: Micii de la Ana-Com
N-avem lege, n-avem morală
Crâşma unde se fac şi se desfac jocurile politice
Botoşani: Ţâbuleac i-a tras în piept pe contrabandiştii cu alcool
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog