Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
31262
De la 07 Ianuarie 2003
103252170

Horoscop

  • 4 August 2013, 23:00
Berbec – S-ar putea să apară evenimente neprevăzute şi să nu puteţi respecta programul. Nu este exclus să primiţi o veste neplăcută despre o rudă mai în vârstă.

Taur – Un eşec vă indispune şi vă face irascibil. Nu vă descărcaţi nervii pe membrii familiei. Mai bine vedeţi unde aţi greşit! Spre seară, vă regăsiţi echilibrul şi buna dispoziţie.

Gemeni – Nu prea vă aflaţi în apele dvs. Este momentul în care veţi conştientiza că nimic nu este sigur, atâta timp cât nu există certitudini concrete.

Rac – S-ar putea să nu înţelegeţi bine ce vă spune un prieten şi să vă contraziceţi. Ar fi indicat să discutaţi calm, pentru că riscaţi să stricaţi o relaţie importantă.

Leu – Deşi sunteţi cam tensionaţi şi nemulţumiţi din cauza stării dvs. financiare precare, aţi putea totuşi să mai aşteptaţi puţin. Veţi vedea cât de uşor puteţi depăşi dificultăţile.

Fecioară – Simţiţi că aveţi nevoie de mai multă armonie în jurul dvs., dar pentru acest lucru trebuie să vă sacrificaţi mai mult. Ar fi bine să petreceţi mai mult timp cu familia.

Balanţă – N-ar fi exclus să înregistraţi o pierdere din cauză că nu aţi dat atenţie unor sfaturi primite de la apropiaţi. Spre seară lucrurile vor lua o turnură fericită, în ciuda pesimismului dvs.

Scorpion – Dorinţa dvs. de a vă implica în problemele unor cunoscuţi nu este bine venită. Chiar dacă spiritele se încing, ar fi mai bine dacă doar aţi asista.

Săgetător – V-aţi cam săturat să tot faceţi aceleaşi lucruri şi trebuie să întreprindeţi ceva ca să scăpaţi de rutină. Veţi reuşi, dacă vă lăsaţi conduşi de imaginaţie.

Capricorn – Dimineaţa s-ar putea să nu vă simţiţi prea bine şi cel mai mult regretaţi că nu puteţi merge la o petrecere. După-amiază primiţi o veste bună referitoare la nişte bani.

Vărsător – Fiţi mai atenţi la comportamentul dvs. riscaţi să-i jigniţi pe cei dragi şi posibilele reproşuri pe care le faceţi persoanei iubite v-ar putea aduce critici aspre.

Peşti – Sunteţi apreciat în societate pentru creativitatea de care daţi dovadă. Este bine să o folosiţi pe plan profesional sau în afaceri. După-amiază primiţi vizita unor prieteni.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Beţivul din fire n-are kecuire
666 în PSD Botoşani
Mascarada comasării
Costiţă şi ospătar… de porc
Moaştele Sfinţilor Sila, Paisie şi Natan de la Sihastria Putnei la Schitul Orăşeni
De ce, în cazul CEC-ului fals n-a fost sesizat Parchetul?
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă