Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
38600
De la 07 Ianuarie 2003
103386873

Horoscop

  • 18 August 2013, 23:00
Berbec – Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. încercaţi să vă odihniţi mai mult! În casă, aveţi ocazia să faceţi câteva schimbări importante.

Taur – Entuziasmul pe care îl arătaţi la serviciu vă poate atrage invidia unui coleg. S-ar putea să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, pentru că acordaţi prea multă atenţie carierei.

Gemeni – Nevoia dvs. de afecţiune nu va fi pe deplin satisfăcută dar este bine să ştiţi că veţi avea în permanenţă un sprijin de nădejde în persoana partenerului. Evitaţi eforturile deosebite.

Rac – Nu încercaţi să faceţi lucruri deosebite, deoarece şansele sunt destul de mici de a rezolva ceva. Şefii vă vor critica pentru orice greşeală, iar starea de nemulţumire se accentuează.

Leu – Sentimentele devin mult mai stabile şi satisfacţiile sunt în creştere. În domeniul extraserviciului se întrevăd realizări. Primiţi asigurări că dorinţele dvs. vor fi satisfăcute.

Fecioară – Tot mai multe evenimente tind să se desfăşoare în culise. Nu vă lăsaţi impresionat de mesajele ciudate pe care le primiţi şi vorbiţi ceva mai puţin!

Balanţă – Aveţi o anumită febrilitate intelectuală, dar instabilitatea dvs. vă poate aduce încurcături. Aflaţi că sunteţi bârfit de persoane care vă cunosc foarte puţin.

Scorpion – Priviţi cu suspiciune orice intervenţie verbală forţată. Sunteţi pretenţios în alegerea colaboratorilor, dar cedaţi în faţa manifestărilor spontane de dragoste.

Săgetător – Efortul susţinut de acomodare la cerinţele grupului de prieteni nu este compensat. Gândiţi mult, faceţi calcule, dar realitatea se prezintă altfel.

Capricorn – Sunteţi atras de societate, apăreţi în public şi încercaţi să obţineţi favoruri. La orizont se anunţă noi câştiguri financiare. Atenţie la negocieri.

Vărsător – Sunteţi puţin mai confuz în ceea ce priveşte sarcinile de serviciu, dar în final vă veţi lămuri. Nu este bine să luaţi hotărâri importante astăzi.

Peşti – Sunteţi ceva mai cu picioarele pe pământ, dar tot aveţi încredere în cine nu trebuie. Comunicaţi mai mult cu partenerul şi cu cei cu care lucraţi şi va fi mult mai bine.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Tupeu de funcţionar public
Cu Mutu… în lumea fotbalului
Tochitura de la Talida
Păunescu nu poate fi asemuit cu Eminescu
Misterul celor două sinucideri ale angajaţilor poştei din Dorohoi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă