Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15288
De la 07 Ianuarie 2003
108700872

Horoscop

  • 19 September 2013, 23:00
Berbec – Atenţia dvs. la detalii vă poate fi de folos astăzi. Vă remarcaţi uşor în societate, prin idei originale, dar reuşiţi mai greu să vă faceţi înţeles şi ascultat.

Taur – Înţelegând problemele şi poziţia celor dragi, veţi rezolva mai uşor problemele care apar. Vă sporeşte simţul practic şi randamentul şi vă bucuraţi de popularitate.

Gemeni – Veţi fi tracasat de problemele de familie încă de dimineaţă şi veţi ajunge la serviciu cu un resentiment de nemulţumire. O lectură captivantă seara este binevenită.

Rac – Tot ocupându-vă de alţii, uitaţi de dvs., dar partenerul va fi încântat de atenţia pe care i-o acordaţi. Gesturile frumoase sunt întoarse cu aceeaşi căldură.

Leu – Nu aveţi încotro şi lăsaţi totul baltă, pentru a face o vizită unei rude prin alianţă. Se va dovedi că situaţia nu era chiar atât de neplăcută şi nu vă va părea rău.

Fecioară – Nepăsarea celor din jurul dvs. cu care sunteţi obligaţi să colaboraţi, vă produce o stare de irascibilitate din ce în ce mai nestăpânită. Nu uitaţi că familia nu este vinovată.

Balanţă – Primiţi o lecţie de autocontrol de la cine vă aşteptaţi mai puţin. Sunteţi învinuit că nu îi respectaţi tocmai pe cei ce vă ajută şi va trebui să vă descurcaţi singur o perioadă.

Scorpion – Doriţi să faceţi mai multe pentru persoana iubită, dar timpul este scurt şi probleme de rezolvat multe. Acasă puteţi avea parte de surprize şi schimbări în această zi.

Săgetător – Ceva se pregăteşte în grupul dvs. de prieteni şi sunteţi contrariat că nu v-au inclus şi pe dvs. Spre seară, veţi avea parte de o declaraţie picantă.

Capricorn – Dacă vă asociaţi cu cine trebuie, rezultatele vor fi mult mai bune. Vă folosiţi la maxim inteligenţa şi farmecul personal pentru a obţine ce doriţi.

Vărsător – Vă treziţi de dimineaţă cu gândul să faceţi cât mai multe prin casă. După o muncă asiduă, vi se pare normal să vă rezervaţi câteva momente de destindere.

Peşti – Vreţi ca totul să fie ca dvs., dar ar fi bine să ţineţi cont şi de dorinţele celor din familie. Veţi petrece un week-end plăcut dacă sunteţi mai maleabil şi aveţi grijă de sănătate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Suspiciunea nevestei
Doua miliarde de euro trimişi în ţară de românii din străinătate
Gazele se vor scumpi începând cu 1 octombrie
RFI: Angela Merkel, un pragmatic desăvârşit
Blaga nu crede in despărţirea lui Ponta de Antonescu
Iî leagă ciolanul. Câinele nu pleacă de la abator
Berlusconi este judecat pentru că îi plac femeile
dacă era homosexual, nu s-ar fi luat de el
Sspendarea permisului pe 10 ani pentru cei care consumă alcool
Eu vin din privat, nu-mi convine la stat
nu este comod să ştii că în orice zi te ameninţă unul sau altul cu DNA
Se cere înfiinţarea unui Parchet al UE care să aibă în competente criminalitatea organizată
frauda electorală şi manipularea pariurilor sportive
Actorul Mitică Popescu, deţinut în închisorile comuniste
Cadoul lui Dragnea către primari
Botoşani: De ce ar trebui scos Diaconu pe poarta Modern Calor
Ioan Rotundu
Uvertura Mall - Programn filme 20 - 26 septembrie
În week-end la Uvertura Mall
Eveniment caritabil încheiat cu succes
Comunicat de presă - Modern Calor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă