Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
322
De la 07 Ianuarie 2003
122885971

Horoscop

  • 25 September 2013, 23:00
Berbec – Veţi petrece clipe minunate în compania persoanei iubire. Sunteţi senzual, plin de energie şi capabil să aranjaţi un interior de vis.

Taur – Fiţi mai destins şi, mai ales, nu vorbiţi acasă despre problemele de la serviciu. Vi se va pune o întrebare stânjenitoare, care putea deveni o problemă de conştiinţă.

Gemeni – Munciţi mult şi conştiincios pentru a vă realiza visurile. Înarmaţi-vă cu mai multă răbdare. Seara, vă puneţi multe întrebări în legătură cu o întâlnire de afaceri.

Rac – Nu este momentul să vă impuneţi autoritatea în familie, fiindcă aţi putea pierde unele avantaje. Persoanele care suferă de o boală cronică vor simţi o ameliorare.

Leu – Sunteţi plin de jovialitate, de umor, de spirit care atrage simpatii şi vindecă geloziile. Îjn profesie, este posibil să vi se creeze o posibilitate de promovare prin plecarea unui coleg.

Fecioară – În dragoste, sentimentele par să scape puţin de sub control, aşa că este recomandabil să reveniţi la luciditate. Financiar, se pare că nu staţi tocmai bine.

Balanţă – La serviciu, aveţi de rezolvat tensiuni cu colegii mai vechi, pot fi chiar dificultăţi legale. În dragoste, poate apărea frustrarea, de aceea instinctele trebuie temperate.

Scorpion – Vă simţiţi vulnerabil şi nu este deloc aşa. Îi agresaţi verbal pe cei din jur şi le transmiteţi starea dvs. de excitaţie nervoasă. Persoana iubită nu reuşeşte să vă tempereze.

Săgetător – Cineva din familie vă va oferi un sprijin neaşteptat, pe care ar fi bine să îl apreciaţi. Atenţie la ce mâncaţi, fiindcă este posibil să faceţi indigestie.

Capricorn – Greşelile pe care le faceţi de dimineaţă sunt uşor de corectat, aşa că nu trebuie să intraţi în panică. Este mai grav dacă se produc confuzii, pentru că le anihilaţi mai greu.

Vărsător – Lucrurile nu ies chiar aşa cum vă doriţi, de aceea ar trebui să fiţi mai convingător. Fiţi mai maleabil şi nu vă mai încăpăţânaţi să faceţi totul de unul singur.

Peşti – Un examen vă ocupă aproape tot timpul, astfel că veţi uita să vă mai şi relaxaţi. Un prieten doreşte să se întâlnească cu dvs., însă veţi fi nevoit să îl amânaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Alibi pentru moartea soacrei
Bruxellesul ameninţă Franţa pentru că ne trimite pe ţigani acasă
România, în ultima grupă a ţărilor europene după competitivitate
Crin Antonescu vrea amnistiere a incompatibililor
baronii PNL fac presiuni la vârful partidului pentru rezolvarea problemei
Curtea Constituţională a declarat constituţională Legea câinilor comunitari
Comisia Europeana a anunţat câştigătorii concursului european pentru tinerii cercetători
Nu vă grăbiţi cu „super-rezultatul” Angelei Merkel şi al CDU
s-ar putea ca pierderea să fie mai mare decât câştigul
Voronin, acum sau niciodată
Comunicat de presă Modern Calor
Precizări referitoare la intrarea în vigoare a unor dispoziţii legale privind clauzele abuzive
din contractele încheiate între profesionişti şi consumatori
Ciudăţeniile din gândirea arhitectului Dan Sandu
Ioan Rotundu
Botoşani: Toamna se numără bobocii. I-ar număra şi Ţurcanu dar nu-i are
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog