Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Editorial
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
37828
De la 07 Ianuarie 2003
111346475

Horoscop

  • 28 October 2013, 23:00
Berbec – E o zi excelentă pentru a vă focaliza atenţia asupra problemelor de sănătate. Ar fi bine să mâncaţi mâncăruri mai sănătoase, să vă odihniţi şi să nu vă mai enervaţi atât de uşor.

Taur – Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în viaţa dvs., mai ales în ceea ce priveşte viaţa de familie. Nimic nu ar fi mai bine venit acum decât un concediu.

Gemeni – S-ar putea să fiţi dezamăgit de atitudinea unui prieten faţă de dvs. Nu vă faceţi griji, va veni şi clipa în care veţi reuşi să-l faceţi să regrete atitudinea pe care o afişează acum.

Rac – Implicaţi-vă mai mult în relaţia de dragoste şi veţi redescoperi elanul şi pasiunea de altădată. Serviciul este bine aspectat, diverse discuţii şi proiecte pot aduce bani şi călătorii profitabile.

Leu – O zi în care vă mobilizaţi excepţional punându-vă studiile în valoare. Financiar, aveţi perspective fabuloase, însă pentru acest moment vă sfătuim să vă focalizaţi pe paşii mici.

Fecioară – Prietenii şi colegii de serviciu vă cam elimină din calcul astăzi la împărţirea unui profit obţinut în mare parte şi datorită contribuţiei dvs. Atitudinea dvs. va fi pe măsura gestului lor.

Balanţă – Este momentul să vă puneţi la punct cu corespondenţa şi să reînnoiţi relaţiile cu anumite persoane. Ar fi bine să profitaţi de timpul liber care vă mai rămâne pentru a vă recreea.

Scorpion – În dragoste, deveniţi puţin mai egoist şi puneţi excesiv accentul pe posibilităţile materiale ale partenerului. Este o zi excelentă pentru a investi serios în propria dvs. imagine.

Săgetător – Împărţiţi blândeţe şi zâmbete, iar cei dragi vă răspund la fel. Cu bunătate puteţi obţine orice. Economisiţi-vă puterile şi nu neglijaţi măsurile profilactice.

Capricorn – Zi agitată. Oricum, nu le puteţi face pe toate – lăsaţi ceva şi pe mai târziu. Puteţi uita unele lucruri, aşa că e bine să notaţi tot ce vi se dă de făcut.

Vărsător – Un prieten apropiat v-ar putea ajuta în legătură cu serviciul, dar se pare că nu vrea. Nu vă supăraţi pe el. Până la urmă, va ieşi mai bine decât aţi fi crezut.

Peşti – Nu credeţi pe nimeni, în special pe cei care se interesează dacă dormiţi suficient şi nu munciţi prea mult. Sunteţi foarte vulnerabil azi şi orice observaţie negativă vă poate provoca o depresie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Răspunsul soţiilor
Comoara de gaze naturale din Marea Neagră continuă sa scape printre degete
Percheziţii într-un caz de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro
sunt vizaţi şi angajaţi din Ministerul de Finanţe
Gastronomie: Tocană de legume cu orez
Pilulă pentru eutanasia comunismului
Sindicaliştii din învăţământ pichetează, timp de trei zile, sediul Guvernului
Angela Nicolae este procurorul din cadrul Parchetului General implicat într-o evaziune fiscală de 50 milioane de euro
VW furat din Elveţia, cumpărat cu 4000 de euro
La Botoşani, marea intoxicare cu sondaje prost măsluite
Ioan Rotundu
Botoşani: Un trimis al PSD-ului terorizează angajaţii şi comercianţii din pieţe
Profilul politic al senatorului PSD acuzat că proteja reţeaua de evazionişti din Giurgiu.
Veniturile bugetului de stat scad cu 2,909 miliarde lei
majorări de bugete la Interne, Justiţie, Afaceri Externe şi Camera Deputaţilor
Marea dezamăgire o trăim râzând
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă