Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
29193
De la 07 Ianuarie 2003
111099778

Horoscop

  • 30 October 2013, 23:00
Berbec – Mintea vă este plină de idei, dar nu este momentul să le puneţi în practică. O discuţie aprinsă cu cineva apropiat vă va da peste cap pentru ceva timp.

Taur – Sunteţi mai optimist şi mai încrezător în propriile capacităţi. Cheltuielile se menţine la cote ridicate, dar reuşiţi să le faceţi faţă destul de bine.

Gemeni – Veţi avea mult de lucru, dar eforturile pe care le veţi face vor fi apreciate de cei din jur şi mai ales de superiorii ierarhici. În cazul în care aveţi nevoie de sprijin, apelaţi la colegi.

Rac – Propunerile de călătorie par excelente, dar rezultatele nu vor fi cele pe care le aşteptaţi. Evitaţi să semnaţi acte, căci puteţi avea o surpriză mai puţin plăcută.

Leu – Interesul pentru relaţia cu fiinţa iubită va fi foarte mare astăzi. Farmecul personal îşi va spune cuvântul şi vă veţi bucura de simpatia unor persoane de sex opus.

Fecioară – Este posibil să vă confruntaţi cu o situaţie inedită care vă va aduce un plus de stres, dar acest lucru nu vă va afecta sănătatea. Activităţile fizice vă vor ajuta să vă menţineţi în formă.

Balanţă – Pentru a afla ce doreşte persoana iubită de la dvs., este necesar să provocaţi nişte „discuţii” nevinovate, ce se vor purta pe tonul unor conversaţi amicale şi banale.

Scorpion – Bârfele sunt la ordinea zilei. O discuţie amicală se termină cu o critică greu de suportat, de care oricum sunteţi decis să nu ţineţi seamă. Aveţi parte de multă energie.

Săgetător – Primiţi o aprobare sau chiar o sumă de bani, care vă nemulţumeşte, fiind cam mică. Partenerul de viaţă are o realizare de proporţii, deci este bine să-l felicitaţi.

Capricorn – Munca pe care o veţi depune astăzi va fi îndreptată mai degrabă spre rezolvarea chestiunilor de rutină. Chiar dacă aveţi în vedere un proiect îndrăzneţ, nu aveţi ocazia de a-l pune în practică.

Vărsător – Din păcate, capacitatea de concentrare nu este nemaipomenită şi orice neatenţie vă poate implica într-un mic accident. Pe cât posibil, evitaţi să participaţi la activităţi riscante.

Peşti – Relaţia cu partenerul de suflet va evolua constant, fără surprize deosebite. Este posibil să aveţi un dialog pe teme de interes comun, dar acesta se va finaliza dacă vă puneţi de acord.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Când soţul doarme buştean
Gastronomie: Castraveţi muraţi (în saramură)
Ponta l-a dezamăgit din nou pe Biden
Ioan Rotundu
Botoşani: De ce nu mai are bani de salarii societatea Urban Serv
Ioan Rotundu
Impozite pentru noi, protecţie pentru evazionişti
Ioan Rotundu
Victor Ponta se răfuieşte şi cu Iohannis
Victor Ponta atacă din nou Curtea Constituţională
Voinea: Guvernul ia în calcul lărgirea bazei de impozitare
Curtea Constituţională: Dispoziţii din OUG 1/2013 privind pensiile, neconstituţionale
Ponta ironizează participarea preşedintelui Băsescu la inaugurarea lucrărilor de la Deveselu
Daniel Chiţoiu: PNL nu ar rămâne la guvernare în cazul majorării cotei unice în 2014
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă