Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Economic
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21992
De la 07 Ianuarie 2003
120877605

Horoscop

  • 22 December 2013, 23:00
Berbec
Sunteţi plin de energie şi veţi putea face lucruri deosebite. Intuiţia şi inspiraţia se împletesc în mod fericit, acest lucru ajutându-vă în tot ce vreţi să întreprindeţi.

Taur
Deopotrivă de activ şi hotărât, vă asumaţi sarcini deosebite. Dacă vă asiguraţi şi momente de relaxare, nu veţi resimţi efortul depus. Comunicaţi eficient.

Gemeni
Aveţi o plăcere nebună să cheltuiţi bani dar şi sprijin financiar din partea familiei aşa că nu trebuie să vă faceţi griji. Şansele sunt de partea dvs.

Rac
Un prieten vă face o vizită şi vă impulsionează aşa că vă puneţi în valoare calităţile practice. Sunteţi un partener minunat de conversaţie.

Leu
Va fi o zi în care îi veţi cuceri pe toţi cu farmecul dvs. şi în care nu aveţi timp să vă plictisiţi. Nu este exclus să primiţi bani de unde nici nu gândiţi.

Fecioară
Se produc unele schimbări la serviciu, dar care vă vor avantaja. Vă comportaţi într-o manieră originală, care îi va lăsa fără replică pe cei din jurul dvs.

Balanţă
Încercaţi să fiţi cât mai zâmbitor şi mai amabil, dar constataţi că este doar pierdere de timp. Sunt posibile evenimente neprevăzute în domeniul financiar.

Scorpion
Aveţi impresia că ceilalţi vă percep într-o lumină distorsionată şi sunteţi dezamăgit pentru că dvs. credeţi că meritaţi mai mult. Evitaţi alimentele grele.

Săgetător
Este o zi în care aţi putea avea realizări mari, aşa că nu vă cramponaţi de chestiuni minore. Încercaţi să priviţi lucrurile în ansamblu, iar realizările nu se vor lăsa aşteptate.

Capricorn
Sunteţi ceva mai melancolic şi mai visător. Primiţi bani pe care îi cheltuiţi cu folos, sau aşa credeţi dvs. pentru că cei din familie sunt de altă părere.

Vărsător
Există posibilitatea unor controverse cu cineva din familie, dar, dacă veţi da dovadă de calm şi răbdare, le veţi depăşi. Încercaţi să vă concentraţi asupra unor lucruri pozitive.

Peşti
Străduiţi-vă să vă dobândiţi siguranţa interioară şi toate lucrurile vor decurge de la sine. O discuţie despre carieră ar putea aduce unele veşti bune.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Fericire… spulberată
Gastronomie: Ciorbă de potroace
„Floare de colț” se va deschide lângă Piața Agroalimentară de la mall
Flămânzi: Flori pentru eroul martir Maria Didiliuc
din partea reprezentanţilor locali ai Asociaţiei Revoluţionare „22-25 Decembrie 1989” Botoşani
„Prima curtezan㔠a târgului Frumuşica s-a aruncat într-o fântână
Câştigătorii tombolei organizată de ADMIR
Noi schimbări în Codul Fiscal
TVA la încasare devine opţional Legea privind operaţiuni comerciale înregistrate prin mijloace electronice se abrogă Obligaţia colectării TVA la 90 zile de la emiterea facturii pentru facturile neîncasate se abrogă
Cum va fi vremea la începutul săptămânii. Prognoza meteo pentru luni şi marţi
Liderul de la Sofia avertizează Londra că limitarea accesului imigranţilor la ajutorul de şomaj riscă sa o izoleze
se scrie, în Marea Britanie, istoria devierii spre naţionalism?
Ministerul Sănătăţii introduce listele de aşteptare în spitale
numărul consultaţiilor la specialist va fi strict limitat
Botoşani: O acţiune eşuată. Portariuc jubilează
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă