Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8235
De la 07 Ianuarie 2003
120803508

Horoscop

  • 26 December 2013, 23:00
Berbec – Suspiciunile pe care le manifestaţi faţă de cei din jur vă pot încurca rău lucrurile. Dacă vă este greu să fiţi obiectiv, apelaţi la sfatul unui prieten din anturajul apropiat.

Taur – Lipsa de atenţie vă poate face să deterioraţi câte ceva prin casă. Ar fi preferabil să vă eschivaţi sau să amânaţi treburile gospodăreşti, oricum n-ar fi pentru prima dată.

Gemeni – Veţi reuşi să finalizaţi o lucrare mai dificilă la serviciu, ceea ce vă va aduce o profundă mulţumire. Colegii vă vor felicita, deşi nu toţi din toată inima.

Rac – Sentimentele dvs. sunt contradictorii, aşa că nu e cazul să luaţi o decizie până nu veţi reuşi să vă liniştiţi. Intervin piedici legate de călătorii sau activităţi sociale.

Leu – Bazaţi-vă mai mult pe dvs. şi mai puţin pe ceilalţi, chiar dacă dau impresia unor persoane amabile. N-ar fi exclus să vă faceţi un nou prieten, plin de surprize.

Fecioară – Ştiţi să canalizaţi discuţiile pe făgaşul dorit de dvs. O plimbare romantică la braţul partenerului va reuşi să rezolve multe neînţelegeri. Vă veţi întâlni cu nişte prieteni.

Balanţă – Starea dvs. de spirit este foarte bună. Cooperaţi foarte bine cu anturajul, chiar şi cu capricioşii familiei. Veţi reuşi să câştigaţi încrederea unor persoane influente.

Scorpion – Sunt posibile mici fluctuaţii financiare în defavoarea dvs. La serviciu, sunteţi inspirat şi vi se potrivesc mai mult activităţile practice, care necesită îndemânare.

Săgetător

– Sunteţi într-o dispoziţie romantică şi mai scăpaţi de unele inhibiţii, aşa că aranjaţi o întâlnire cu persoana iubită. Gândiţi-vă la o seară cu lumânări şi şampanie.

Capricorn – Nu imitaţi comportamentul unui prieten! Dacă aveţi idei despre un proiect, ar fi bine să le expuneţi decât să aprobaţi cu jumătate de gură proiectele altora.

Vărsător – Copiii vor trebui supravegheaţi cu mai multă atenţie. Dorinţa lor de o mai mare independenţă ar trebui să vă pună pe gânduri, căci însă mai au nevoie de îndrumarea dvs.

Peşti – Mare atenţie la ce mâncaţi, aţi putea avea probleme cu stomacul. O zi de regim nu poate să vă facă decât bine. O rudă îndepărtată încearcă să vă protejeze.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Mână de popă
Gastronomie: Zeamă de găină cu tocmagi
Ticălos până în ultima zi a anului
Ioan Rotundu
Vaslui: Un copil ar fi fost lovit de primarul din Pungesti
minorul ar fi făcut un gest obscen faţă de edil
Papa Francisc, primul Urbi et Orbi de Crăciun
îi invit chiar si pe necredincioşi să ne unim cu toţii pentru pace
Peste jumătate dintre ucraineni isi doresc demisia actualului guvern
Ucraina: O ziaristă de opoziţie şi militantă proeuropeană a fost bătută cu sălbăticie
Deficitul bugetar a urcat la 1,56% din PIB în noiembrie
Premierul turc denunţă "un complot internaţional" in spatele scandalului de corupţie din guvern
China: Omagiere discreta a lui Mao
Prognoza meteo pentru vineri
Botoşani: O afacere sau o reparaţie de ordin memorialistic?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă