Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5231
De la 07 Ianuarie 2003
114933812

Horoscop

  • 14 April 2008, 23:00
Berbec – Starea de sănătate nu e din păcate la cele mai înalte cote. De aceea ar trebui să fiţi mult mai atent cu propriul dvs. organism: dormiţi suficient, odihniţi-vă mai mult, ieşiţi la aer curat.

Taur – Momente pline de dinamism şi de comunicare afectivă în mijlocul prietenilor dvs. de ambele sexe şi de veritabilă desfătare domestică în cadrul familiei.

Gemeni – Dintr-un motiv sau altul astăzi vă veţi afla mai mult printre străini şi veţi avea destule momente dificile de trecut, pentru că toţi vor fi cu ochii pe dvs.

Rac – Se pare că astăzi o să cădeţi pradă unui atac de panică, din cauza unor evenimente neprevăzute care vă vor obliga să vă refaceţi strategiile şi care vă vor afecta interesele.

Leu – Veţi fi destul de stresat, enervat chiar, din cauza unor probleme legate de bani şi veţi primi o veste neaşteptată, dar nu neapărat foarte bună.

Fecioară – Sunteţi atent la cele ce se petrec în jurul dvs., dar veţi scăpa din vedere însăşi esenţa mişcării şi chiar motivul pentru care trebuie să fiţi cu ochii în patru.

Balanţă – Sunteţi pus astăzi în situaţia neplăcută de a face compromisuri majore, dar dacă negociaţi cu înţelepciune pare totuşi posibil să fiţi oarecum mulţumit.

Scorpion – O persoană care vă fascinează de ceva timp, vă aprinde imaginaţia. Fiţi totuşi prudent şi nu acţionaţi în urma unui impuls de moment. Asiguraţi-vă că aţi luat decizia bună!

Săgetător – Va fi o zi nu tocmai pe placul dvs., discuţii pe care nu le-aţi luat în calcul şi multă alergătură pentru casă, aşa că nu e de mirare că vreţi să lăsaţi totul baltă.

Capricorn – O lucrare, care părea la timpul ei importantă şi la care s-a renunţat mai de mult, devine din nou o prioritate şi vi se dă dvs. spre finalizare.

Vărsător – Vă vin, ca din senin, fel de fel de idei şi vă veţi repezi să le puneţi în practică atât de rapid că nici nu veţi avea timp să vă gândiţi la consecinţele „experienţelor” dvs.

Peşti – Trecutul nu mai prezintă demult nici un interes pentru dvs., viitorul este încă departe, aşa că, astăzi nu veţi avea altceva de făcut decât să vă bucuraţi de viaţă din plin.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Fondurile europene sunt legate de agricultura asociativă
Mai mulţi bani pentru programul „Rabla”
Românii sărbătoresc Floriile la Londra
Parlamentul de la Chisinau adoptă o lege discriminatorie
Cioroianu a plecat, haosul din consulate a rămas
Spectacol tragi-comic la Tiraspol
Să constaţi şi să nu crezi
blogul lui Conţac
Program TELE’M Botoşani, marţi, 15 aprilie
Mitică, bărbat plăpând
Dumneavoastră veniţi cu problema.Noi vă găsim soluţia!
Aşii volanului stopaţi de ACR şi huliţi de locatari
Lansarea candidaţilor social-democraţi va avea loc pe 2 mai
Situaţia arhivelor dă dureri de cap autorităţilor
Pesediştii nu plâng după primarul de Suliţa
Când prefectul nu-i acasă, primarii joacă pe masă!
Comentariul comentariilor (XCVII)
(Ioan Rotundu)
O afacere costisitoare, dar promiţătoare dacă ai un pic de nebunie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă