Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5907
De la 07 Ianuarie 2003
122577846

Horoscop

  • 21 September 2008, 23:00
Berbec – S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate sau să fiţi invitat la rude. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală.

Taur – Evitaţi persoanele imprevizibile în această zi, altfel veţi avea mai mult de pierdut decât de câştigat. Ascunzându-vă adevărata faţă îi faceţi pe ceilalţi să se poarte normal.

Gemeni – Lăsaţi-le celor din jurul dvs. impresia că participă la ceva important. Imaginea pe care o prezentaţi în faţa lor este mai aproape de adevăr decât credeţi.

Rac – Ţineţi-vă cât mai departe de persoanele care se bagă în viaţa dvs. şi stau cu ochii pe voi. După ce pericolul trece, intimitatea alături de persoana iubită e în mediul ideal.

Leu – Astăzi vreţi să rezolvaţi toate problemele. Dacă sunteţi grăbit, s-ar putea să le încurcaţi şi mai tare. Mai ales că sunteţi extrem de obosiţi şi trebuie să rezolvaţi mai întâi problemele de serviciu.

Fecioară – Intuiţia vă ajută să găsiţi o modalitate originală de a face o schimbare la locul de muncă. Pentru aceasta trebuie să faceţi un compromis cu şeful dvs., dar şi câteva drumuri scurte.

Balanţă – Dimineaţă, nu aveţi chef să discutaţi cu nimeni şi nici măcar să rezolvaţi problemele care vă privesc în mod direct. S-ar putea să vă izolaţi de prieteni.

Scorpion – Astăzi nu sunt excluse deziluziile pe plan social. Relaţiile sentimentale nu au de suferit, cu condiţia să fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.

Săgetător – Doriţi să trăiţi clipe de excepţie alături de cei apropiaţi. Îmbunătăţirile sub aspect profesional sunt iminente, dacă rămâneţi „în priză”. O schimbare majoră vă aduce stabilitate.

Capricorn – O cunoştinţă mai puţin apropiată vă propune o afacere, şi chiar dacă până acum nu aţi pus mare bază pe această persoană, veţi constata azi că este pusă pe fapte mari.

Vărsător – Puneţi mult suflet în ceea ce faceţi şi rezolvaţi o mare parte din problemele mărunte care apar. O veste de la serviciu sau din domeniul sănătăţii nu vă este pe plac.

Peşti – Se pare că sunteţi puţin dezorientat, pentru că simţul practic nu prea vă ajută. Evitaţi să luaţi decizii importante! Ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi care necesită atenţie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Românul şi ziua de azi
Iniţiere în actul sexual
Liberalii susţin că se fură din materialele guvernamentale
la Baranca, situaţia este cu totul alta
Medicii stomatologi îşi vor putea cumpăra cabinetele
Fanfara de la Vorona a cântat la Zilele Capitalei
Peremiştii au pus de-o răzmeriţă împotriva lui Vadim
„Expo zoo 2008” la Vorona
Preşedintele Ţâbuleac stă cu ochii pe fondurile europene
Lucrările de investiţii vor trece sub lupa specialiştilor CJ
Pedeliştilor li s-a făcut milă de copiii abuzaţi
ei vor pedepse mai mari pentru asistenţii maternali
Program Tele'M Botoşani luni, 21 septembrie
Comentariul comentariilor (CLXLVI)
(Ioan Rotundu)
Politicieni de soi... dansând tango
De ce divorţează Mihaela Rădulescu?!
Băsescu, cel mai iubit dintre pământeni… la Baranca
(Ioan Rotundu)
Oamenii lui Patriciu prezenţi, ieri, la Baranca
Drogaţii cu medicamente
Angajaţii ASP se vor rostui cu câte 30.000 RON fiecare
banii îi vor primi de la stat
De prezenţa gândacilor în spital, vinovaţi sunt pacienţii
cel puţin acesta este verdictul dat de ASP
Meteosensibilii au probleme de sănătate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog