Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8463
De la 07 Ianuarie 2003
122894112

Horoscop

  • 15 November 2006, 23:00
Berbec – V-aţi impus un ritm prea alert şi, nu v-ar strica mai multă răbdare. Feriţi-vă de consumul exagerat de cafea şi tutun, fiindcă forma fizică nu e dintre cele mai bune.

Taur – Sunteţi apreciat pentru seriozitatea şi amabilitatea de care daţi dovadă. Aveţi farmec, iar partenerul vă înconjoară cu dragostea lui. Schimbările sunt de bun augur.

Gemeni – O întâlnire cu o persoană influentă vă va aduce avantaje nesperate. Fiţi mai optimist şi profitaţi de calităţile dvs.! Resimţiţi o oboseală puternică.

Rac – Un prieten căruia i-aţi împrumutat o sumă de bani vă amână şi vă produce unele încurcături. Cineva vă presează şi încearcă să vă convingă să luaţi o anumită atitudine.

Leu – Fiţi mai tolerant cu cei din jurul dvs. şi nu mai emiteţi pretenţii absurde. Vă deranjează o persoană din anturaj şi este posibil să îi creaţi unele neajunsuri.

Fecioară – Aşteptaţi-vă ca prietenii să vă roage să îi ajutaţi cu ceva sume de bani. Le-aţi putea fi de folos şi dacă i-aţi pune în legătură cu anumite persoane „sus-puse”.

Balanţă – Este o zi importantă pentru natura informaţiilor pe care le primiţi. Mesajele vă sugerează flexibilitate în situaţii incomode şi în dialogul cu persoane influente.

Scorpion – S-au adunat foarte multe priorităţi, dar proiectele intelectuale nu pot fi amânate sub nici o formă. De rezolvarea lor depind alte investiţii şi schimbări în familia dvs.

Săgetător – Psihicul robust vă susţine în tot felul de activităţi practice. Pentru a nu avea probleme acasă şi la serviciu, este firesc să ajungeţi la un consens cu rudele şi colegii.

Capricorn – Agitaţie în anturajul dvs.! Fiecare are convingerea că merită mai multă atenţie, că reuşitele sale nu sunt apreciate la justa lor valoare. Rămâneţi obiectiv!

Vărsător – Vă nemulţumesc veştile primite prin intermediari. Şi situaţiile problematice vă întâmpină de-a lungul zilei. Conjunctura poate deveni o ocazie de a crea ceva nou.

Peşti – Consideraţi că aveţi dreptul să vă odihniţi după o săptămână încărcată. Sunteţi mai încrezător în viitor şi ceva mai liniştit în legătură cu unele probleme care vă frământau.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Puneţi-i să scoată panoul, că vă fac de râs!
Comentariu la comentarii (CCVIII)
(Ioan Rotundu)
Românul şi BABA-OARBA
Ţiprigan redă speranţe de viaţă unui tânăr cu handicap
Lăsaţi fără salarii, profesorii de la şcolile speciale vor să iasă în stradă
Interferenţe culturale în arta plastică franceză
Sindicaliştii ameninţă cu un nou miting
Şcolile nu vor avea probleme cu încălzirea
Cursuri pentru cadrele medicale
Poliţistul la examenul de fizică
Pui pe mere
Priveşte, analizează şi decide!
Rectificare buclucaşă
Tăriceanu îşi trimite oamenii la Botoşani
PNG atrage tinerii cu teste la biologie
Ciuştea se apără acuzând caracterul lui Codreanu
Prefectura zice că s-a pricopsit cu un chiriaş mofturos
Alexandru vrea să fie un bun părinte pentru copiii asistaţi
Furtună îşi face bagajele
Primăria Dorohoi a fost luată la puricat
Tinerii liberali se pregătesc pentru 2007
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog