Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20325
De la 07 Ianuarie 2003
122880392

Horoscop

  • 16 April 2008, 23:00
Berbec – Vă va fi cam dificil în plan financiar, în special pentru că nu v-aţi organizat bine bugetul. Aţi cheltuit mai mult decât ar fi trebuit şi acum suportaţi consecinţele.

Taur – Planul pe care îl puneţi astăzi la punct se cere dus imediat la îndeplinire, căci lucrurile vor evolua şi de va fi să lăsaţi timpul să treacă, planul nu va mai fi bun de nimic.

Gemeni – Aveţi o excelentă stare de spirit, singura care vă poate salva o zi ce se anunţă a fi dificilă şi care vă va ajuta decisiv să treceţi cu fruntea sus la concretizările promise.

Rac – Orice activitate începută în această zi necesită un calcul amănunţit şi o analiză îndelungată. Colegii şi şeful vă vor reproşa încetineală, dar la final vor aprecia rezultatele dvs.

Leu – Stilul dvs. direct şochează şi determină adversarii să-şi cedeze poziţiile de luptă. Dacă vreţi o relaţie caldă cu partenerul, nu vă impuneţi cu forţa părerile.

Fecioară – Situaţia depinde în mare măsură de anturaj, însă chiar dvs. trebuie să vă susţineţi punctul de vedere şi să vă apăraţi interesele. Nimeni nu va putea rezista puterii dvs. de convingere.

Balanţă – Trebuie să mizaţi pe intuiţie şi autodisciplină şi să nu uitaţi că oamenii care lucrează cu dvs. au propriile păreri, de care vă place sau nu, este absolut necesar să ţineţi cont.

Scorpion – Temperaţi-vă setea de a cheltui. Cu firea dvs. impulsivă, vă doriţi totul şi neîntârziat, problema e însă că banii au o tendinţă ciudată: când apar, când dispar cu desăvârşire.

Săgetător – Faceţi paşi importanţi în carieră, chiar dacă sunt neaşteptaţi. Sunteţi receptivi, inspiraţi în aranjamente şi conspiraţii, dar trebuie să vă acordaţi mai mult timp pentru echilibrul sufletesc.

Capricorn – Va fi suficient să vreţi, ca să puteţi avea chiar şi luna de pe cer. Încercaţi să vă folosiţi din plin această conjunctură favorabilă, pentru a obţine maximum de profit.

Vărsător – Singurul lucru care vă este necesar acum este compania oamenilor cu care vă simţiţi bine. umorul şi buna lor dispoziţie vă dăruiesc o încărcătură suplimentară de energie.

Peşti – Vă simţiţi ca şi cum v-aţi fi trezit dintr-un somn adânc. Gândiţi extrem de limpede. Acum, nu numai că ştiţi ce vă lipseşte ca să fiţi fericit, ci aţi aflat şi cum puteţi obţine acel lucru.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


SC Apa Grup Botoşani poate provoca un dezastru ecologic
Italia, al doilea cal troian al Rusiei în UE şi NATO
Dezvăluie numele spionului rus la ONU şi banii vărsaţi lui Putin
Un spion rus de naţionalitate germană prins de serviciile secrete germane
Este important ca relaţia Bucureşti-Chişinău să se dezvolte într-o direcţie pozitivă
Medalie de aur pentru arhitectul Dan Hanganu
Brâncuşi- artist român şi universal
Infracţiuni cu repetiţie
Program TELE'M Botoşani, joi, 17 aprilie
Spectacol cu intrare gratuită
Paraşutist profesionist
Anunţ important
Puteţi alege să munciţi în Anglia sau Italia
Comentariul comentariilor (XCIX)
(Ioan Rotundu)
Tiprigan susţine existenţa unui complot la adresa directoarei
Prisăcaru susţine că a schimbat faţa Hotelului „Rapsodia”
Încăierare politică pe seama câinilor comunitari
Guraliuc gândeşte umanitar, Egner ca un redus mintal
Imaş contra adeziuni şi „Sfintele Maslu” pentru voturi
Sediu nou pentru angajaţii CJ Botoşani
Pesediştilor le plac corupţii
Monica Anghel vine la Dorohoi la Festivalul Primăverii
Ştab judeţean ce a intrat în vizorul agentului de poliţie Bârsan
Mulţumiri pentru SAPARD
Românul şi violenţa
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog