Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Mediu
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7082
De la 07 Ianuarie 2003
122867149

Horoscop

  • 24 January 2008, 23:00
Berbec – Fiţi mai prietenos, mai democratic şi mai sincer. Umorul şi zâmbetul dvs. vă ajută să stabiliţi contacte cu cei din jur. Când ceva nu vă iese din prima, nu mai încercaţi.

Taur – Treburile cotidiene vă ajută să uitaţi de problemele familiale. Curăţenia sau pregătirea cinei în doi vă ajută să restabiliţi relaţia cu partenerul de viaţă.

Gemeni – Dacă începeţi să vă sâcâiţi iubitul încercând să obţineţi mai repede o declaraţie de dragoste, e posibil să n-o mai auziţi niciodată. Mai aveţi puţină răbdare!

Rac – Cineva încearcă să vă manipuleze. Numai că acum sunteţi imun la orice tip de linguşire. Şefii nu reuşesc să vă facă să jucaţi după cum cântă ei. Menţineţi-vă pe poziţie!

Leu – Aveţi multă forţă şi energie, dar nu înseamnă că puteţi obţine totul dând cu pumnul în masă. Fiţi mai tolerant şi imediat veţi observa un oarecare interes din partea sexului opus.

Fecioară – Partenerul dvs. începe să aibă unele pretenţii. Fiţi calm: nu vă justificaţi, nu intraţi în conflict. Nu e momentul pentru explicaţii. Amânaţi discuţia pentru altă zi.

Balanţă – Nu e cazul să vă lansaţi în speculaţii financiare. Ascultaţi sfaturile partenerului, referitoare la o problemă personală pe care trebuie să o rezolvaţi acum.

Scorpion – Agitaţia din casă se datorează unor veşti plăcute sosite de departe. La serviciu, lucrurile se desfăşoară într-un ritm atât de lent, încât aveţi impresia că sunteţi în concediu.

Săgetător – Dacă nu vă gândiţi imediat echilibrul, veţi cădea într-o extremă, care nu vă va ajuta în nici un fel. Apoi veţi da vina pe cei din jurul dvs.

Capricorn – În cadrul unei reuniuni, vă faceţi remarcat şi s-ar putea să cuceriţi inima unei persoane deosebite. E bine să-i acordaţi atenţie, pentru că e posibil să legaţi o prietenie de durată.

Vărsător – Sunteţi prea autoritar şi nu suportaţi să vi se atragă atenţia. Aveţi nevoie de mai multă siguranţă, însă ar trebui să realizaţi că aceasta nu poate venit atât de uşor.

Peşti – Vă bateţi capul cu tot felul de probleme care n-ar trebui să vă privească. Sunteţi necăjit că şeful nu observă cât munciţi. Aveţi răbdare, toate vor veni la rândul lor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Sărbătoarea Unirii de ieri a reflectat starea de spirit de astăzi
Suferă de demenţa puterii
Ioan Rotundu
Bătută pentru două banane
Economia românească are o rată de creştere peste media europeană
Cătălin Moroşanu îşi prezintă “Războinica” în Pro Motor
Comentariul comentariilor (XXXIII)
(Ioan Rotundu)
Executivul CJ a conturat bugetul judeţului
Prefectul este îngrijorat de soarta arhivelor firmelor dizolvate
Auzaţi că vor să-şi facă campanie pe banii contribuabililor
Căile Programului Samtid rămân încurcate
A mirosit că administratorii de asociaţii pot fi buni agenţi electorali
Pregătirile pentru „Şezătorile iernii” pe ultima sută de metri
Pentru Cosmin Stan provocările sunt în Romania
Răspunsul blondei
Posibilitate să vă încălziţi ieftin
Românul şi spuma
Bugetele societăţilor comerciale discutate în comisie de dialog social
Agenţii economici verificaţi la conformare
Modificări la codul CAEN
Dispare taxa de intrare în Spital
Simpozion dedicat Unirii Principatelor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog