Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11222
De la 07 Ianuarie 2003
122583161

Horoscop

  • 21 May 2008, 23:00
Berbec – Veţi dori astăzi să vă aflaţi în compania unor persoane care ştiu să vă ofere o atmosferă calmă şi relaxantă, care sunt dispuse să vă ajute dacă aveţi nevoie.

Taur – Dacă există neînţelegeri între dvs. şi partener ar fi bine să le lămuriţi în primele ore ale zilei, când amândoi daţi dovadă de mai multă toleranţă şi înţelegere.

Gemeni – Un prieten vă va solicita ajutorul într-o chestiune personală. Sunteţi o persoană săritoare, dar este posibil ca de data aceasta să vi se ceară prea mult. Găsiţi o scuză elegantă!

Rac – La serviciu evenimentele par să decurgă normal, fără evenimente sau probleme semnificative. Simţiţi că ziua aceasta vă favorizează şi este ideală investiţiilor.

Leu – Azi, în dragoste, cu cât sunteţi mai spontani, cu atât e mai bine. Puteţi să ajungeţi la o înţelegere privind o problemă mai veche dacă o aduceţi pe tapet ca şi cum nu ar avea importanţă.

Fecioară – Nu vă aruncaţi orbeşte într-o serie de activităţi la serviciu, doar fiindcă vi se pare că vă vor asigura un mai mare confort financiar şi o poziţie mai bună în ochii şefilor.

Balanţă – Necesitatea dialogului cu partenerul de viaţă se impune astăzi în mod stringent mai ales dacă au rămas nerezolvate câteva probleme legate de planul financiar.

Scorpion – Nu vă lăsaţi copleşit de oboseală şi de pesimism. E adevărat că treceţi printr-o perioadă nu tocmai bună, dar totul se va rezolva atunci când nu vă aşteptaţi.

Săgetător – Intraţi în conflict cu părinţii ori cu cineva mai în vârstă decât dvs. Chiar dacă ceilalţi nu au dreptate în totalitate, încercaţi să vă controlaţi. Dintr-o scânteie s-ar putea aprinde un foc.

Capricorn – Primiţi o lecţie de morală şi reacţionaţi într-o manieră total neaşteptată: recunoaşteţi că sunteţi vinovat! În această zi pot apărea probleme în legătură cu casa.

Vărsător – Complicaţii se produc doar dacă nu daţi importanţă cuvenită şanselor profesionale care apar la tot pasul. Ofertele vin din partea unor persoane mai puţin amabile.

Peşti – Sunteţi susţinut moral doar de familie şi totuşi depăşiţi cu bine încercările unor încurcături de care nu sunteţi dvs. vinovat. Cei din anturaj preferă să aibă dubii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cu baxul de bere furat, ieşit la plimbare
În premieră la Tiraspol proteste împotriva regimului lui Smirnov
Sârma ghimpată a lui Voronin rămâne pe Prut
Controale la frontiera austriacă
Încă un distrugător de panouri electorale
La cules de trandafiri… aducători de amenzi
Campanie împotriva traficului de persoane… la penitenciar
Muniţie descoperită la un depozit de fier vechi
Şi-a înscris în palmaresul juridic încă două procese
Este revelaţia social-democraţiei
Noutăţi de la „Vivat Veselia”
Comentariul comentariilor (CXIX)
(Ioan Rotundu)
Prezervativele buclucaşe
Program Tele'M Botoşani joi, 22 mai
Sunt tineri şi vor să vă facă curtea un paradis
Condacia şi Victor Construct se vor înfrupta din banii pentru centrul vechi
Congres Anual de Geografie la Botoşani
Obştea Dracşani a primit încă o ofertă
Omul care stă cu ochii pe buletinele de vot
Liberalii botoşăneni vor să dea şi ei bani la Biserici
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog