Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Reportaje
Religie
Caricaturi
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
4704
De la 07 Ianuarie 2003
78576041

Horoscop

  • 12 August 2008, 23:00
Berbec – S-ar putea ca şefii să vă reproşeze că nu v-aţi făcut bine treaba. Vă sfătuim să nu inventaţi justificări. Aveţi grijă să nu vă descărcaţi nervii acasă!

Taur – Aflaţi că trebuie să plecaţi urgent într-o delegaţie. Această schimbare de program nemulţumeşte întreaga familie, pentru că aveţi alte planuri.

Gemeni – Starea dvs. generală nu va fi nici pe departe bună. Veţi fi agitat, neliniştit, iar nevoia de manifestare nu se va putea canaliza spre un scop concret.

Rac – O problemă de sănătate a unui părinte vă afectează foarte tare. Veţi avea nevoie de o sumă de bani pentru a ieşi din această încurcătură.

Leu – Configuraţia astrală stimulează relaţiile de colaborare, dar pune condiţii. Cea mai importantă este echitatea. Prin implicare, prin competenţă, prestigiul dvs. are de câştigat.

Fecioară – Sunteţi atenţi la priorităţi, la modul cum acţionează anturajul dvs. – prietenii şi adversarii. Acum aveţi ocazia să observaţi cine vă preţuieşte foarte mult.

Balanţă – Veţi aduce lumină în sufletul celor dragi şi îi veţi convinge să aibă mai multă răbdare, să nu ia decizii importante în grabă, mai ales dacă este vorba de locul de muncă.

Scorpion – Conflictele familiale tind să se permanentizeze, chiar dacă la prima vedere se bazează pe motive copilăreşti. Renunţaţi la reproşuri şi nu mai luaţi în seamă criticile!

Săgetător – Sunteţi salvat ca de fiecare dată de simţul practic deosebit şi de capacitatea de a vă organiza ireproşabil. Încercaţi totuşi să nu mai faceţi eforturi deosebite!

Capricorn – În această zi veţi fi optimişti şi încrezători în tot ce veţi face. Profesional, veţi prinde aripi şi forţă de a acţiona când şi cum trebuie iar sentimental vă abordaţi partenerul într-o manieră dulce.

Vărsător – Astăzi vă simţiţi mai vulnerabil şi mai sensibil, de aceea vi se va părea că cei din jur încearcă că profite de dvs. Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile celor din jur.

Peşti – N-ar fi exclus ca partenerul de suflet să aibă unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Este de asemenea posibil să fie nevoit să plece la drum, ceea ce vă va deranja.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


În privinţa taberei „Codrii de aramă”, mafia privatizării nu glumeşte
(Ioan Rotundu)
Problema sporurilor se îndreaptă cu paşi repezi către Instanţă
Trei doamne, cu aspiraţii parlamentare, fac notă discordantă în PSD
Ţurcanu şi-a mutat gândul de la camerele video
Sinistraţii din Rădăuţi Prut nu vor să renunţe la vechile amplasamente
Sărbătoare dublă "a leilor" la Consiliul Judeţean Botoşani
Românii din Castellon rămân fără biserică
Preşedintele Gărzii Maghiare: “Inima maghiarimii bate în Transilvania”
Elevii şi studenţii basarabeni ar putea primi cetăţenia română
Testamentul lui Petru cel Mare. Varianta 2008
Ce pot să fac dacă administratorul din bloc refuză acordul să ămi fac PFA
Ce pot să fac ca să nu plătesc o amendă pe care Poliţia nu mi-a trimis-o niciodată?
Program Tele'M Botoşani miercuri, 13 august
Ce poate face strănutul lui Vadim
Laudă… la spovedanie
Ruine, durere, speranţe şi... vrafuri de haine la care nu se mai uită nimeni
Puteţi lucra în domeniul sănătăţii mintale
Se simt abandonaţi
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă