Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Marţi: 24 Iulie 2007

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ultima oră
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6541 lei
1 USD = 4.0032 lei


Număr accesări
Astăzi:
4172
De la 07 Ianuarie 2003
61923982

Horoscop

Berbec – Unul dintre prietenii dvs. va avea o problemă mai deosebită. Lăsaţi totul baltă şi daţi-i o mână de ajutor, căci este puţin probabil că se va descurca de unul singur.

Taur – Resimţiţi oboseala săptămânii care tocmai s-a încheiat. Ar fi bine să nu vă suprasolicitaţi, mai ales astăzi, când aveţi nevoie de odihnă mai mult ca oricând.

Gemeni – Este posibil să aveţi o dispută cu persoana pe care o preţuiţi cel mai mult. Încercaţi să vă abţineţi de la ieşiri necontrolate şi mai ascultaţi de cei din jur.

Rac – Problemele pe care le veţi întâmpina astăzi sunt destul de dificile. Reuşita dvs. devine greu de obţinut, în special acolo unde sunt necesare diverse aprobări.

Leu – Nu sunteţi în apele dvs. şi vi se pare că vă pândesc pericole la tot pasul. Nu fiţi atât de pesimist, căci nu vă aşteaptă o zi foarte grea decât dacă dvs. singur v-o faceţi astfel.

Fecioară – Norocul stă la pândă şi este gata să vă răsplătească, însă nul forţaţi. S-ar putea să aveţi şanse de câştig, numai dacă mizaţi pe inspiraţie. Ieşiţi puţin din casă.

Balanţă – Este o zi în care puteţi primi veşti de departe sau de la o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de mult. Daţi dovadă de înţelepciune şi luaţi lucrurile puţin mai uşor.

Scorpion – Aveţi mare nevoie de un împrumut. Până la urmă, reuşiţi să faceţi rost de bani. Păstraţi-vă calmul şi odihniţi-vă mai mult! Sunteţi predispus la probleme de sănătate.

Săgetător – Sunteţi convins că vă merge bine din toate punctele de vedere. Aveţi tendinţa să fiţi capricios, ceea ce poate determina o răcire a relaţiilor cu persoana iubită.

Capricorn – Dimineaţa dovediţi că sunteţi perseverent şi pus pe fapte mari. La serviciu, evitaţi discuţiile care pot duce la certuri. După-amiază vă înţelegeţi bine cu copiii.

Vărsător – Ar fi indicat să nu vă asumaţi nici un risc astăzi, pentru că sunteţi nervos şi s-ar putea să mizaţi greşit. Nu călătoriţi cu maşina! Sunteţi predispus la accidente.

Peşti – E posibil să apară unele schimbări importante în carieră: o avansare în funcţie sau schimbarea domeniului de activitate. Mergeţi înainte, norocul vă va surâde.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


  
Program TELE’M Botoşani, marţi, 24 iulie
Roxana Ciuhulescu va deveni mămică
Directorul Guja nu mai este, îi supravieţuieşte mentalitatea
Infrastructura poliţiei în reorganizare
Primarul Micuţaru îi urecheşte pe romii puşi pe şutit
Strategie „de bloc” contra căruţaşilor indisciplinaţi
Nou eşec al muncipalităţii la licitaţia pentru studiul de trafic
Social democraţii vor să construiască parcuri de joacă în mediul rural
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Preocupaţii de intoxicaţiile cu nitriţi şi nitraţi
Social democraţii îşi cer dreptul cu întârziere
Centru de Creaţie inoculează muzica populară românească copiilor francezi
Festivalul Cântecului, Jocului, Portului şi Meşteşugurilor bate la uşă
Campionat de fotbal organizat de liberali
Hazlie, dar adevărată
Comentariu la comentarii (CLI)
(Ioan Rotundu)
Comunicat Orange
Primarul Flutur este îngrijorat pentru dezvoltarea municipiului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!