Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13817
De la 07 Ianuarie 2003
122899466

Horoscop

  • 23 March 2008, 23:00
Berbec – Familia vă poate fi de mare ajutor în soluţionarea unei probleme de serviciu căreia, cu toată străduinţa, nu-i mai dădeaţi de cap. Aşteptaţi un răspuns care pare să nu mai vină.

Taur – Sunteţi foarte sensibil şi vă înduioşaţi repede, chiar şi la cea mai nevinovată declaraţie de dragoste. Singura problemă e că riscaţi să credeţi mai mult decât e transmis în cuvinte.

Gemeni – Ceva nou, frumos şi interesant va interveni în viaţa de cuplu. Veţi trăi la maximum fiecare clipă. Atenţie însă, nu vă idealizaţi trăirile, căci s-ar putea ca realitatea să vă dezamăgească.

Rac – Nu mai aşteptaţi ca persoanele de alături de care lucraţi să ia decizii în locul dvs. Bunul simţ şi intuiţia vă vor ajuta să alegeţi soluţia corectă la problemele care intervin.

Leu – Cineva va încerca să vă tulbure calmul, să vă provoace. Cu cât veţi reuşi să fiţi mai calm cu atât va fi mai bine. În viaţa de cuplu lucrurile încep să se aşeze.

Fecioară – Sunteţi bine dispus şi le săriţi în ajutor celor din jur, măcar cu o vorbă bună. Ar fi indicat să nu faceţi nici o promisiune dacă nu sunteţi sigur că o puteţi respecta.

Balanţă – Încercaţi să scăpaţi de factorii ce vă frânează evoluţia. Este nevoie să stabiliţi noi contacte şi să aveţi un plan de lucru cu bătaie lungă.

Scorpion – Nu prea mai faceţi faţă activităţilor pe care trebuie să le finalizaţi de unul singur. Veţi reuşi să vă luaţi revanşa doar dacă vă recunoaşteţi limitele şi acceptaţi aliaţi.

Săgetător – Nu vă arătaţi impresionat de tot ce vi se spune, fiindcă este posibil ca unele lucruri să nu fie reale. Profitaţi de puterea de convingere pentru a vă convinge partenerii.

Capricorn – Doriţi să faceţi mai multe lucruri deodată şi este posibil să clacaţi. Nu vă pripiţi şi lăsaţi lucrurile să decurgă de la sine. O persoană vă solicită un sprijin pe care nu-l puteţi acorda.

Vărsător – Partenerul dvs. vă reproşează că aţi cheltuit cam mult în ultimul timp şi încercaţi să deveniţi mai strâns la pungă. Nu neglijaţi relaţia cu un prieten bun, fiindcă regretaţi mai târziu.

Peşti – Faceţi ca întreaga familie să intre în criză prin afirmaţiile pe care le susţineţi cu deplină sinceritate. Descoperiţi curând că trebuie să fiţi mai diplomat cu persoanele din jur.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Face legea în aprovizionarea elevilor cu alimente stricate
autorităţile sunt neputincioase
PD-L că racolează candidaţi de primar persoane cercetate penal
partidele politice se bat de la candidaţiliberalii sunt ofticaţi că pedeliştii le suflă candidaţii
Comentariul comentariilor (LXXXI)
(Ioan Rotundu)
Viaţă grea pentru taximetrie şi taximetrişti
Madama Tiron s-a supărat pe prefectul Sorescu
dar drumurile naţionale tot nereparate au rămas
„Săpând” în trecutul dorohoian
Festival de dans popular la Vârfu Câmpului
Spitalul Săveni se sufocă sub neajunsuri
Locuinţe sociale cu miros electoral
Siturile naturale verificate de Garda de Mediu
LSI se transformă în agenţie de turism
Controversatul spaţiu verde
Şi-a lansat candidaţii pe ritmuri de vers şi cântec popular
Conţac polemizează cu comentatorii de pe blog
din Botoşani, cu drag
Veşnicia din casa soacrei
Vă invită, avantajos, la muncă în Grecia
Anunţ umanitar
Program TELE’M Botoşani, luni, 24 martie
Candidaţi după chipul şi asemănarea sa
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog