Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
18017
De la 07 Ianuarie 2003
78418826

Horoscop

  • 6 October 2006, 23:00
Berbec – Este posibil să vi se reproşeze că petreceţi mult timp în afara căminului. Faceţi mai mult sport şi odihniţi-vă! Nu destăinuiţi celor din jur planurile dvs.

Taur – O plecare din localitate vă determină să deveniţi nerăbdător şi plin de entuziasm. Mici divergenţe pot apărea cu cei din familie, dar nu vă vor afecta prea tare.

Gemeni – Astăzi trebuie să evitaţi să încălcaţi regulile de convieţuire, ca să nu mai spunem alte legi. Se întrevede un conflict cu autorităţile sau cu şefii ierarhici.

Rac – Aspectul sentimental este foarte bine ilustrat astăzi. Simţiţi nevoia de a iubi şi de a fi iubit. Chiar şi platonic. Din păcate, nu vi se răspunde cu aceeaşi monedă.

Leu – Nu prea sunteţi în apele dvs., iar conjunctura este de scurtă durată. Dacă vi se propune să plecaţi într-o delegaţie, veţi fi foarte nemulţumit. Nu aveţi chef de vorbă.

Fecioară – Sunteţi în continuare agitat şi vă puneţi tot felul de întrebări, mai ales în legătură cu casa şi familia. Apar afecţiuni pe care credeţi că le-aţi rezolvat de mult.

Balanţă – Aveţi de primit nişte bani, dar nu reuşiţi să intraţi în posesia lor. Pesimismul se pare că a pus stăpânire pe dvs. şi vedeţi totul în cenuşiu.

Scorpion – Sunteţi plin de umor faţă de sexul opus, sociabil cu persoanele pe care le întâlniţi la drum, acestea generând discuţii cu partenerul care devine gelos.

Săgetător – Aveţi grijă cum manevraţi banii, dacă îi aveţi, sau ce datorii mai faceţi. Fiţi cu mare băgare de seamă în situaţia în care trebuie să vă asumaţi un risc.

Capricorn – Nu lăsaţi pe altădată priorităţi ce trebuie rezolvate astăzi. Oricât de complicate sunt responsabilităţile ce vi se încredinţează, datoria dvs. e să le rezolvaţi la timp.

Vărsător – Astăzi veţi fi în centrul atenţiei şi, dacă sunteţi necăsătorit, este posibil să vă îndrăgostiţi la prima vedere. Străduiţi-vă să nu faceţi excese alimentare.

Peşti – Multă atenţie la unele vorbe necontrolate, fiindcă nu toată lumea vă înţelege şi aţi putea atrage adversităţi. Veţi fi nevoit să vă schimbaţi programul.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Conflictul Roman - Conţac ia proporţii şi devine ridicol
Telido a preluat oficial societatea Drumuri şi Poduri
Avalanşa de fonduri copleşeşte municipalitatea
Primarul Flutur va justifica cheltuirea banilor la reabilitarea străzilor
Comunicat de presă din partea prefectului
Deputata Dreţcanu a luat contact cu viaţa din Penitenciar
Inspecţia IŞJ a dat la iveală mizeria din şcoli
Reţinut pentru întreţinerea de acte sexuale cu o minoră
Bătută de un consătean
„O şansă pentru fiecare!”
Consumatorii nu mai reclamă furtul la cântar
Vor fi cercetaţi penal pentru că au modificat rezistenţa blocului
Copiii statului, din nou fără bani pentru hrană
Crucea Roşie asaltată de săraci
Comentariu la comentarii (CLXXIX)
(Ioan Rotundu)
Reciprocitate de bordel
Borş de sfeclă roşie
Ionel Tacu – omul născut pentru a fi manager
(Ioan Rotundu)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă