Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1364
De la 07 Ianuarie 2003
122887013

Horoscop

  • 17 December 2006, 23:00
Berbec – Veştile sunt în avantajul dvs., iar motivele de dezamăgire au fost date uitării. În orice context explicaţiile sunt bine venite. Ele fructifică plusul de experienţă.

Taur – În tranzacţii reuşitele sunt de partea dvs., iar în carieră puteţi conta pe un schimb de opinii oneste şi competente. Eliminaţi neliniştea referitoare la problemele de sănătate.

Gemeni – Starea de sănătate este schimbătoare, aparent fără motiv serios. Este necesar să ţineţi un regim alimentar foarte strict şi să vă feriţi cât mai mult de excese.

Rac – Nu sunteţi în forma dvs. cea mai bună, dar până la sfârşitul zilei vă veţi mai reveni. Unul din planurile dvs. secrete ar putea prinde contururi reale. Apelaţi şi la prieteni.

Leu – Veţi primi aprobare de bursă sau un rezultat pozitiv la un examen. Aţi stat câteva ore cu inima strânsă, dar acum vă puteţi relaxa. Nu faceţi reproşuri partenerului.

Fecioară – Vă asumaţi un risc inutil din punct de vedere financiar. Consecinţele se vor vedea de abia la sfârşitul săptămânii. Trataţi cu precauţie noile oportunităţi de afaceri.

Balanţă – Este cazul să vă concentraţi mai mult pe viaţa sentimentală. Este posibil să aveţi o surpriză plăcută din partea persoanei iubite sau să întâlniţi pe cineva cu adevărat special.

Scorpion – Este posibil să plecaţi într-o călătorie, ocazie cu care veţi putea afla mult lucruri noi şi interesante. Faptul că aveţi posibilitatea de a vă lărgi orizontul vă bucură.

Săgetător – Astăzi este nevoie să acordaţi o atenţie sporită detaliilor. Nu există neînţelegeri majore dar o relaxare înainte de vreme poate aduce greşeli în activitatea profesională.

Capricorn – Viaţa personală este în centrul atenţiei în această zi. Nu vă lăsaţi dominat de partener. Spre seară este posibilă o ieşire romantică.

Vărsător – Nu împrumutaţi bani şi nu cumpăraţi cadouri costisitoare! Nu vă consumaţi energia pe nimicuri deoarece sănătate dvs. nu este tocmai bună. Evitaţi agitaţia.

Peşti – Este o etapă dedicată verificărilor. Informaţiile de specialitate vor avea un rol decisiv pentru strategiile pe termen scurt. Vi se impun condiţii pentru terminarea unor lucrări.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Epurare politică în PNL Botoşani
Sindicatul Impact a prins gustul proceselor
Noutăţi în metodologia mişcării personalului didactic
SIP ameninţă cu deschiderea a noi procese
Deţinuţii au fost colindaţi de elevi
Conservatorii la bilanţul de sfârşit de an
Democraţii lansează săgeţi foştilor colegi de coaliţie
Conţac se răzbună pe cel mai slab
Senatorul Vasilescu printre maghiari
Consilier judeţean melancolic după şcolile profesionale
Liberalii cer demisia prefectului
Tinerii democraţii dau lecţii despre UE
Supărarea lui Conţac
Ioan Rotundu
Păleşte-i Ghiţă, dar fă-o cu nădejde, să nu se mai ridice!
(Cârcotaşul)
Românul şi EVENIMENTELE DIN DECEMBRIE 1989
Citate şi cugetări din FRANŢA
Răspuns pe înţelesul… poliţistului
Mămăliguţă la cuptor
Comentariu la comentarii (CCXXXI)
(Ioan Rotundu)
„Carnavalul Zăpezii” oferit dorohoienilor
SIP aşteaptă peste 500 de colindători
Ţarcă nemulţumit de atitudinea Instituţiei Prefectului
Suită de obiceiuri de iarnă pe străzile Botoşanilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog