Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20067
De la 07 Ianuarie 2003
122880134

Horoscop

  • 8 February 2007, 23:00
Berbec – Fiţi foarte atent la toate vorbele şi gesturile partenerului: e posibil ca tocmai ceea ce nu v-a atras atenţia să se dovedească a fi foarte important pentru el.

Taur – Nu luaţi în seamă ceea ce spun alţii despre dvs. Lăsaţi ca minciunile pe care le spun să fie povara propriei lor conştiinţe. Fiţi cât mai temperat, nu vă grăbiţi!

Gemeni – Destăinuiţi-i partenerului ce vă frământă. El ştie cum ar fi mai bine pentru amândoi. Azi el v-ar putea spune cele mai tandre şi mai importante cuvinte.

Rac – Timpul înseamnă bani. Treziţi-vă azi mai devreme, scurtaţi pe cât posibil pauza de masă şi de cafea. Este una din zilele în care fiecare clipă contează.

Leu – S-ar putea să vi se ofere posibilitatea de a da o mână de ajutor şefului dvs. Nu ezitaţi să folosiţi această ocazie. Va fi o faptă pur omenească şi o mişcare bună în carieră.

Fecioară – Vă daţi peste cap să vă faceţi la timp toate treburile, ba chiar să şi lucraţi în avans, pentru ca apoi să constataţi că nu a fost decât muncă în zadar.

Balanţă – Deveniţi capul întregului clan. Toţi au nevoie de ajutorul dvs, părerile dvs. devin lege pentru toţi. Partenerul vă e alături şi vă susţine în tot ceea ce întreprindeţi.

Scorpion – Lăsaţi-i pe alţii să alerge după omul perfect. Dvs. aveţi calitatea rară de a transforma în ideal omul pe care îl aveţi alături. Veţi constata că toţi prietenii vă vor invidia.

Săgetător – O glumă răutăcioasă vă poate întrista. De aceea, despre viaţa personală e bine să vorbiţi doar cu oamenii apropiaţi. Vă recomandăm să evitaţi speculaţii de orice fel.

Capricorn – Sunteţi prea irascibil şi nu e momentul să cercetaţi cine e de vină şi cine nu. Ar fi bine să-i faceţi concesii partenerului sau şi mai bine un cadou.

Vărsător – Străduiţi-vă să faceţi astfel încât între dvs. şi cei cu care veniţi în contact să nu rămână nici un fel de neclarităţi sau lucruri nespuse. Totul trebuie spus deschis.

Peşti – Ascundeţi-vă toate îndoielile în spatele unui zâmbet. Lăsaţi-vă dus de curent. Priviţi în jur, informaţi-vă. Vremea concluziilor nu a venit încă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (XXVII)
(Ioan Rotundu)
Celebritatea bătrânei Paşalău
Ioan Rotundu
Trufia lui Sârbu s-a lecuit odată cu destituirea
Se încearcă lecuirea directorilor de meteahna dosirii posturilor vacante
Sporul pentru naştere în învăţământ a fost legalizat de judecători
Elevii semnează contracte antifumat
APIA vrea să asigure transportul pentru fermieri
Presiuni portocalii asupra culorii neutre a prefectului
(Cârcotaşul)
Minor înrăit în comiterea infracţiunilor
O altă persoană fără adăpost a decedat
Zarug trimite Curtea de Conturi pe capul Eltrans
Oraşele mici din judeţ s-au săturat de viaţa urbană
Bucecenii vor produce energie electrică
Veşti bune de la consulul Luigi Bodo
Eltrans scumpeşte biletele de transport în comun
Consilierii au stopat hemoragia financiară la Eltrans
CJ Botoşani predă conducerea Euroregiunii moldovenilor din Briceni
PNŢCD este alături de ţărani
Ciorbă cu zeamă de varză murată şi cârnaţi
Gestul nobil al francezului
India V
Românul şi guturaiul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog