Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11438
De la 07 Ianuarie 2003
122897087

Horoscop

  • 2 April 2008, 23:00
Berbec – Curiozitatea dvs. nu are limite, dar rezultatul nu va fi prea bun. Informaţiile aflate le puteţi folosi în folosul propriu sau al celor apropiaţi, dar nu pentru a obţine un post mai bun.

Taur – Partenerul vă va înconjura cu multă căldură, aşa că vă gândiţi să răspundeţi la fel, cu toate că vor mai fi şi mici momente mai tensionate. Sănătatea vă creează probleme.

Gemeni – Nu este exclus să vi se ofere o avansare sau să vi se încredinţeze conducerea unui nou proiect. Comportaţi-vă cât mai modest, pentru ca norocul să nu vă întoarcă spatele.

Rac – Pentru a obţine ce doriţi, nu aveţi cum să evitaţi un conflict. Asta e… Nu poţi fi pe placul tuturor şi puţin sunt aceia care reuşesc să-şi atingă scopul fără să şi lupte.

Leu – Sănătatea vă face câteva mici probleme. Poate fi vorba de o afecţiune mai veche, netratată la timp. Ar fi bine să nu amânaţi şi să vă faceţi cât mai urgent un control.

Fecioară – Încercaţi să lăsaţi indiferenţa la o parte şi să fiţi cât mai atent la ceea ce se întâmplă în jurul dvs. Aţi putea pierde ocazii deosebit de favorabile pentru dvs.

Balanţă – Vă sare ţandăra din orice, sunteţi capricios şi nu vă intră nimeni în voie, indiferent ce v-ar face. Încercaţi să vă revizuiţi puţin comportamentul pentru că începe o zi grea.

Scorpion – O zi nu tocmai plăcută pentru că gândurile negre nu vă dau pace. Încercaţi să nu vă gândiţi la greşelile din trecut şi să nu încercaţi prea mult să-i schimbaţi pe cei din jur.

Săgetător – E posibil să luaţi o decizie foarte importantă legată de viaţa de familia, iar familia vă va sprijini. Chiar dacă în scurt timp nişte bani vă vor intra în buzunar, nu cheltuiţi inutil.

Capricorn – Nişte probleme legate de justiţie nu vă dau pace, dar nu vă lăsaţi până nu vi se va face dreptate. Cineva din familie are mare nevoie de dvs., atât financiar, cât mai ales moral.

Vărsător – O remarcă usturătoare a partenerului de viaţă vă va pune pe gânduri şi vă va stimula să vă revizuiţi atitudinea faţă de el. În plus, e posibil să terminaţi relaţia cu un prieten.

Peşti – Se arată noi şi incitante oportunităţi. Cântăriţi propunerile luând în considerare şi alte aspecte decât cele emoţionale. Acceptând să participaţi la noi proiecte înseamnă şi să le respectaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Turismul electoral religios s-a dovedit eficient şi benefic
Georgianul Enuchidze a ales!
Ne întoarcem la Duminica Orbului
Prefectul a vizitat sediul Poliţiei din Dorohoi
Crede că actele reprobabile ale profesorilor trebuie sancţionate mângâietor
Marea dezamăgire a lui Munteanu
Falsă euforie, falsă democraţie
Ioan Rotundu
Conservatorilor le plac suspansurile
Un preot va aplica legea la BEC
Diversiune maidaneză cu o vulpe suspectă de rabie
Comentariul comentariilor (LXXXIX)
(Ioan Rotundu)
Peter Imre vorbeşte despre operaţia sa estetică
Sărutul buclucaş
Ambiţia unui inginer român în Italia
La Varnita - 1 aprilie 2008 - lacrimi si reculegere
Liderii de la Tiraspol au început să se încaiere
Voronin ar putea propune schimbarea negocierilor în problema transnistreană
Premiaţi la Hârlău
Program TELE'M Botoşani, joi, 3 aprilie
Vinde avantajos, dar zona este una specială
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog