Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11082
De la 07 Ianuarie 2003
122896731

Horoscop

  • 29 April 2008, 23:00
Berbec – Vă dovediţi din nou un om de nota zece, care ştie să abordeze toate problemele. Ţineţi mult să fiţi în centrul atenţiei, iar persoanele din jurul dvs, vă apreciază mult.

Taur – Aveţi grijă la problemele de sănătate, precum şi la micile pierderi financiare, precum şi micile pierderi financiare care se profilează. Iubitul este cam trist, faceţi ceva pentru a-l destinde.

Gemeni – Pentru prima dată ceea ce vă doriţi coincide cu ceea ce trebuie şi cu ceea ce familia îşi doreşte. Profitaţi de ocazie şi acţionaţi cu hotărâre. Consensul uşurează sarcinile.

Rac – Plănuiţi de multă vreme o plecare, dar v-aţi amânat-o din cauza cuiva care vrea să vă însoţească. Acum nu mai aveţi răbdare şi formulaţi cu blândeţe, un ultimatum.

Leu – Doriţi ca multe lucruri să se schimbe, dar aţi prefera să nu vă implicaţi personal. O persoană insistă să vă târască în probleme ce nu vă privesc şi atunci vă refugiaţi într-o linişte desăvârşită.

Fecioară – Nu luaţi lucrurile prea în serios, mai ales în relaţia de cuplu. O glumă „iresponsabilă” face mai mult bine decât o ceartă bine întemeiată. Redresaţi-vă afacerile!

Balanţă – Cereţi sfatul unui prieten boem. Răspunsul vă uimeşte şi vă provoacă un val de comentarii. Totuşi, trebuie să admiteţi că o soluţie ce întârzie o decizie proastă e mai bună decât nimic.

Scorpion – Cineva speră să vă întoarcă pe degete, dar nu o să reuşească. Discuţia despre profesie ar putea deveni dură, însă nu vă afectează. Calmul va dejuca orice complet.

Săgetător – Cineva a abuzat de complimente şi v-a indispus. Mândria vă spune că vă meritaţi laudele şi, până la urmă, găsiţi că e preferabilă o mică făţărnicie. Dar sunteţi „aburiţi” şi vă doare.

Capricorn – Ziua de ieri a fost interesantă dar cea de azi o întrece. Întâlniţi tot felul de persoane ciudate, care vă fac oferte incredibile. Nu vă lăsaţi înşelaţi de aparenţe.

Vărsător – O vizită neaşteptată vă face să tresăriţi de plăcere. Ar fi trebuit să vă obişnuiţi până acum, dar persoana are talent şi încă vă surprinde. Îi cedaţi total şi bateţi palma pentru o afacere.

Peşti – Cineva îşi dezvăluie secretele cele mai ascunse. Dezamăgirea o disimulaţi bine, pe moment, dar după câteva ore de gândire vă apucă tristeţea. Plănuiţi o despărţire, dar o ţineţi în secret.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Umor cât încape… dar scoţian
Necesitatea unei înţelegeri economice europene
Educaţia în catrene
Blestem
Botoşăneni masoni
Activitatea sportivă
(file de monografie)
Redusul
Privatizare conjugală
Comentariul comentariilor (CV)
(Ioan Rotundu)
Program Tele'M Botoşani miercuri, 30 aprilie
A trecut Paştele, ce să facă cu ele, le vinde!
Scuza lui Bulă
Tragedia soacrei şi celebritatea măgarului
Cu ochii-n patru pe distribuitorii de lapte şi corn
Omagiu adus veteranilor de război
Licitaţie aflată la cheremul ministerului Culturii
Inundaţiile au avariat două corpuri de şcoală
PNG se simte copleşit de bogăţia celor din PD-L
Autorităţile pledează pentru ca drumul expres să treacă şi prin judeţul Botoşani
Conducere nouă la Protecţia Copilului Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog