Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24281
De la 07 Ianuarie 2003
122884348

Horoscop

  • 19 June 2008, 23:00
Berbec – Încercaţi să faceţi totul cu măsură şi nu uitaţi să ieşiţi în lume. Această zi se dovedeşte a fi de succes dacă veţi cheltui ceva bani pe obiecte considerate nu tocmai practice.

Taur – Bucuraţi-vă de viaţa de familie. Vă aşteaptă confortul şi liniştea. Cu cât acordaţi mai multă atenţie celor dragi şi petreceţi mai mult timp acasă.

Gemeni – Suspectaţi pe toată lumea că v-ar persecuta, dar nu e chiar aşa. Doar o femeie este bârfitoare şi vă duşmăneşte, restul au intenţii bune, dar nu le percepeţi.

Rac – E posibil să vă gândiţi la un schimb de locuinţă, din dorinţa de mai mult confort. Vă drămuiţi fiecare bănuţ şi vă faceţi calcule, dar dorinţa e greu de realizat.

Leu – Sunt posibile dispute cu superiorii, care nu vă acceptă în totalitate ideile. Reacţiile impulsive ar trebui controlate, altfel starea de agitaţie vi se va accentua.

Fecioară – Dacă aveţi copii, trebuie să manifestaţi mai multă grijă la comportamentul lor, pentru că i-aţi cam neglijat în ultimul timp. Nu cheltuiţi peste măsură pe lucruri inutile.

Balanţă – Vă deranjează gafele celor din anturaj, iar criticile la adresa lor nu lipsesc. Cei din jur nu sunt obişnuiţi cu acest fel de a fi şi devin răutăcioşi faţă de dvs.

Scorpion – Ziua aceasta nu se poate spune că vă merge rău, dar totuşi lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi. Nu este momentul să disperaţi, pentru că situaţia se va remedia.

Săgetător – Admiraţia pe care o manifestaţi faţă de persoana iubită este dublată de o fascinaţie greu de înţeles pentru cei ce vă cunosc. Ironiile dvs. dispar ca prin farmec.

Capricorn – Din punct de vedere emoţional staţi foarte bine, ceea ce înseamnă că nu aveţi mult timp să respiraţi. Prezenţa unui nativ din Gemeni vă stresează şi vă scoate din sărite.

Vărsător – Aţi putea demara ceva nou, dar nu trebuie să vă grăbiţi, nici măcar un pic. Este posibil să aveţi unele neînţelegeri cu colaboratorii, pe care nu le veţi putea rezolva.

Peşti – Sunteţi foarte conştiincioşi şi tipicari, acest lucru observându-se în tot ce întreprindeţi. Atenţie la sănătate, fiindcă sunt posibile mici probleme respiratorii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


… o altfel de curvă
Comat Giurgiu vă face o ofertă
Ofertă avantajoasă la Alfa Land
Cum ne păcălesc băncile, când firmele de asigurare le despăgubesc restanţele
Locuitorii din Leganes oferă ajutor necondiţionat unei românce de 8 ani
Alexia, un îngeraş din România, are nevoie de ajutor
„Atacuri româneşti asupra neutralităţii ţării noastre”
Germania scoate România din Basarabia cu ajutorul Poloniei
Judeţul Botoşani a făcut economie la alegeri
Aleşii locali se joacă cu focul
Chemată la raport în faţa şefului pe linie de partid
Mai sunt şi persoane cărora chiar le pasă
S-a convins că doctrina şi idealismul sunt poveşti
Amatorii de raliuri din Botoşani au dat de belea
Program Tele'M Botoşani vineri, 20 iunie
Perfecţionarea inspectorilor prin parteneriat cu Ucraina
ATV-urile au fost luate la control
O campanie lipsită de fair plai
A dat cu capul unde nu trebuia
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog