Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
7420
De la 07 Ianuarie 2003
69347023

Horoscop

  • 18 July 2008, 23:00
Berbec – Unii au o nouă concepţie despre viaţă care îi determină să-şi revizuiască opţiunile şi ideile. În ciuda dorinţei dvs. de noi cunoştinţe, vă arătaţi selectiv şi greu de satisfăcut.

Taur – Poate că aţi reuşi să faceţi economiile planificate, dacă nu v-aţi comporta imprevizibil şi nu aţi accepta să ajutaţi pe unul din prietenii dvs., faţă de care nu aveţi obligaţii.

Gemeni – Este foarte posibil ca cineva din anturaj (poate chiar persoana iubită) să vă exploateze disponibilitatea de care daţi dovadă şi să vă convingă să mai cheltuiţi nişte bani.

Rac – Cineva din cercul dvs. de prieteni intră în încurcături mari. Săriţi imediat să îl ajutaţi, deşi nu dispuneţi de relaţiile necesare.

Leu – Toţi banii pe care îi primiţi, îi investiţi în propria casă (cei tineri îi strâng pentru a putea să-şi facă un cămin. Nu sunt excluse împrumuturile de la bancă sau de la amicii mai avuţi.

Fecioară – Degeaba folosiţi cuvinte frumoase, degeaba încercaţi să faceţi scenarii atrăgătoare. Partenerul de cuplu continuă să vă enerveze şi luaţi decizii pe care ulterior le regretaţi.

Balanţă – Continuaţi să refuzaţi ofertele care vi se fac în vederea unor colaborări profesionale. Nimeni nu vă înţelege, mai ales că banii pe care îi primiţi acum sunt puţini.

Scorpion – Linişte şi pace în familie. Fiecare încearcă să-şi rezolve problemele singur. Clipele de armonie vor fi de bun augur pentru viitoarele schimbări din casa dvs.

Săgetător – Sunteţi pus pe fapte mari. Doriţi să demonstraţi tuturor, mai ales rivalilor dvs., că nimic nu este imposibil de rezolvat. E formidabil că nun rămâneţi pasivi la aceste provocări.

Capricorn – Va fi nevoie de ceva concret pentru a vă satisface partenerul. Cu toate acestea, datoria v-ar putea părea apăsătoare. Nu încercaţi să discutaţi în contradictoriu.

Vărsător – Este o zi plăcută pentru majoritatea nativilor. În hăţişul urgenţelor vă descurcaţi foarte bine. Veţi şti să alegeţi problemele prioritare, fără să vă complicaţi prea mult.

Peşti – Vă preocupă investiţiile pe termen scurt. La masa tratativelor reuşiţi să-i antrenaţi şi pe cei care ar putea să vă ajute la timp. Importat e realismul argumentelor dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


De ce nu pot fi daţi în judecată cei care refuză să plătească taxa Radio-TV !
Între pălărie şi sex
Proiectul integrat s-a dovedit real şi nu electoral
Meningita virală, boala sezonului cald
Posturi călduţe pentru nepoţi
8000 lei amendă pentru moartea unui om
Muntianu zice că Spitalul judeţean n-are nevoie de medic ginecolog
Cum puteţi deveni top model
Nu vrea ca Suliţa să fie SRL-ul lui Costinel Ciubotaru
Nu sunt bani de păcură pentru la iarnă
Pedeliştii promit surprize adversarilor politici
Liber la construit baze sportive în mediul rural
Guvernanţii iar împart banii preferenţial
Li se jumulesc banii din diferenţa pe care o au de primit la taxa de înmatriculare
A fost un vis frumos
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă