Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7759
De la 07 Ianuarie 2003
122867826

Horoscop

  • 4 August 2009, 23:00
Berbec – Aţi putea finaliza unele lucruri pe care le-aţi început de mai multă vreme, mai ales că astăzi vă veţi bucura de sprijinul întregii familii. Nu e cazul să rataţi o astfel de ocazie.

Taur – În mijlocul familiei veţi petrece o zi minunată. Veţi primi un telefon care vă va aduce în minte tot felul de gânduri. Un prieten vă va propune o colaborare. Activităţile intelectuale vă avantajează. Aţi putea finaliza o lucrare de la serviciu la care aţi muncit mult până acum.

Gemeni – Aveţi de luat unele decizii şi orice amânare var putea aduce neplăceri. De fapt, mintea dvs. funcţionează excelent şi nu aveţi de ce vă teme. La slujbă va fi o zi cu emoţii.

Rac – Astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. La amiază primiţi o sumă de bani. Este posibil să aveţi discuţii cu partenerul, referitoare la destinaţia banilor. Nu neglijaţi investiţiile pentru casă!

Leu – Sosesc musafiri şi vă schimbaţi planurile. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzaţi. Spre seară, un prieten de familie vă dă o veste neplăcută.

Fecioară – O vizită la un prieten ar putea să fie prilejul descoperirii unui chilipir, aşa că o afacere rentabilă e mai mult ca sigur. Spre seară, vă veţi întâlni cu o persoană fascinantă.

Balanţă – Planurile în ceea ce priveşte o investiţie au toate şansele de izbândă, aşa că, dacă nu puteţi face faţă singur, contactaţi un prieten influent. Strategiile vă conduc spre succes.

Scorpion – Aveţi o zi destul de încărcată, cu multe drumuri şi probleme de rezolvat. Nu vă faceţi griji. Reuşiţi să faceţi faţă cu succes. Singurele dificultăţi pot fi de natură materială.

Săgetător – Zi favorabilă studiului, călătoriilor în interes profesional şi comunicării cu persoane importante. Starea de spirit e bună şi vă ajută să depăşiţi o deziluzie sentimentală.

Capricorn – S-ar putea să nu plecaţi într-o delegaţie din motive obiective. Puteţi să vă bucuraţi, că şi aşa sunteţi foarte încărcat. E posibil ca şefii să vă răsplătească eforturile.

Vărsător – Aveţi ocazia să finalizaţi o afacere începută mai demult, ceea ce v-ar putea deschide noi perspective de câştiguri. Veţi reuşi să demonstraţi că sunteţi capabil de fapte mari.

Peşti – Vă aşteaptă o zi bună, în care aţi putea petrece clipe excelente în compania prietenilor şi a fiinţei iubite. Jocurile de noroc v-ar putea aduce câştiguri neaşteptate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Noi forme de manifestare ale mafiei din Sănătate (IV)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog