Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10029
De la 07 Ianuarie 2003
101880337

Horoscop

  • 11 April 2013, 23:00
Berbec – Dimineaţă s-ar putea să vă loviţi de o serie întreagă de dificultăţi şi să aveţi impresia că munciţi degeaba. Cei din jur sunt dispuşi să vă ajute. Partenerul de viaţă vă susţine.

Taur – Este posibil să renunţaţi la o călătorie, din cauza sănătăţii. Sunteţi predispus la mici probleme digestive, care se pot rezolva rapid, cu un regim adecvat.

Gemeni – V-aţi propus să începeţi o activitate nouă, dar sunteţi prea nerăbdător. Din cauza agitaţiei, riscaţi să pierdeţi timp preţios. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii!

Rac – Programul de azi este atât de încărcat, încât nu aveţi cum să vă ţineţi promisiunile făcute faţă de familie. Pot interveni încurcături pe care nimeni nu le va mai putea rezolva.

Leu – Vreţi să vă distraţi, dar probleme de familie sau comentarii ale unor rude vă strică buna dispoziţie. Cel mai bine ar fi să ţineţi cont doar de ceea ce este în avantajul dvs.

Fecioară – Acordaţi prea multă atenţie problemelor celor cu care intraţi în contact şi uitaţi de propriile interese. Un împrumut sau un prieten vă poate crea probleme.

Balanţă – Primiţi o ofertă profesională foarte avantajoasă şi trebuie să luaţi o decizie rapidă pentru a da un răspuns în foarte scurt timp. Nu aveţi prea multă vreme pentru consultaţii.

Scorpion – Este necesar să cereţi sfatul partenerului de cuplu pentru a putea rezolva cu succes şi foarte rapid o problemă referitoare la locuinţă.

Săgetător – Nu, astăzi nu este firesc să faceţi speculaţii, de nici un fel. Nici în carieră, oricât de siguri aţi fi, nu forţaţi mâna norocului. Aveţi succes dacă… vă consultaţi partenerul.

Capricorn – Visaţi o sumă de bani. Nu vă faceţi griji, ci planuri, este în firea dvs. să tot plănuiţi. De data aceasta sunt şanse ca să vi se împlinească unele dintre ele şi ar trebui să faceţi cinste.

Vărsător – Vi se împlineşte dorinţa de a schimba ceva. Aveţi încredere în forţele proprii şi voinţa de a acţiona. După-amiază vă simţiţi foarte bine la o întâlnire cu prietenii.

Peşti – Sunteţi mai sentimental ca de obicei cu toate că vă bucuraţi de sprijinul unor persoane importante, ar fi bine să nu vă încredeţi în toate promisiunile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Aţipit sexual
Primarul Portariuc îşi înfiinţează propriul „DNA”
Primăria Botoşani: La iarnă, căldură mai ieftină cu 5-10%
Prinde muşte europene şi nu vede pădurea de necazuri a botoşănenilor
Socoteala lui Ţurcanu din Parlament nu s-a potrivit cu cea din CJ
Un deţinut român a fost omorât în bătaie de doi poliţişti ungari
Washingtonul somează Phenianul să înceteze să se mai joace cu focul
Guvernul USL dă frâu liber la executarea silită a persoanelor care nu mai pot achita rate
Da, este dus cu pluta!
Ioan Rotundu
Botoşani: USL este pusă în ştreang. Ţurcanu gata să tragă scaunul
Dolineaschi este Iuda iar Portariuc un fudul inabordabil
Victor Construct va baricada accesul în Maternitate
Primăria numără gropile din asfalt. Când le va şi repara?
„Zvon” la Botoşani sau zvonuri de la primar
De ce-o vrea primarul birou în Uvertura Mall?
Senatoarea Cristiana Anghel s-a cazat intr-o casă de oaspeţi a Ministerului Educaţie
eu în Parlament sunt în comisia de Învăţământ
Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă