Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
61
De la 07 Ianuarie 2003
122885710

Horoscop

  • 12 March 2007, 23:00
Berbec – Se pune problema unei călătorii. Încercaţi să evitaţi o astfel de discuţie căci nu este sigur că se va termina în favoarea dvs. Cineva din apropiere încearcă să se impună.

Taur – Aveţi capacitatea de a-i înţelege pe cei din anturaj şi să-i ajutaţi cu multă fineţe, în aşa fel încât nici măcar să nu sesizeze că le ştiţi cele mai intime secrete.

Gemeni – Aveţi o adevărată manie să vă băgaţi nasul în treburile altora. Chiar dacă sunteţi bine intenţionat, cei dragi s-au săturat de comportamentul şi de curiozitatea dvs.

Rac – Aveţi grijă în alimentaţie, pentru că astăzi vă poate paşte o indigestie. E mai bine să fiţi cumpătaţi şi să nu faceţi abuz. O cură de slăbire prinde foarte bine.

Leu – Nimic nu vă calmează şi o stare de nelinişte se instalează în căminul dvs. pe întreg parcursul zilei. Trebuie să aveţi răbdare. Venirea nopţii vă aduce insomnii.

Fecioară – Cei dragi au nevoie de protecţie şi susţinere. Nu e nevoie să treceţi şi la fapte. E suficient să spuneţi când e cazul că de dragul lor aţi fi gata să sfâşiaţi pe oricine.

Balanţă – Beneficiaţi de un bun echilibru energetic pe tot parcursul zilei. Starea psihoafectivă este bună şi o influenţează şi pe cea fizică. La serviciu sunteţi apreciaţi.

Scorpion – Nu contează ce spun ceilalţi, dvs. aţi găsit modalitatea în care puteţi îmbina utilul cu plăcutul sau, altfel spus, munca cu distracţia. Aveţi chef de o mică petrecere.

Săgetător – Exageraţi sensul cuvintelor, în special al celor spuse la nervi. Calm! Îndreptaţi-vă gândurile în altă direcţie: vorbele spuse acum nu au nici o importanţă.

Capricorn – Sunteţi gata să vă apăraţi interesele. Ar fi bine ca şi partenerul să împărtăşească punctul de vedere. Multe discuţii inutile pot avea efecte nedorite.

Vărsător – Nu riscaţi insistând să-i determinaţi pe toţi să facă aşa cum doriţi: nu vor fi încântaţi când îşi vor da seama de micul dvs. şantaj.

Peşti – Cei din familie sunt prea pretenţioşi. Nu le permiteţi să vă „piseze”, fiindcă s-ar putea să izbucniţi şi să vă certaţi. Orgoliul vă poate determina să faceţi un pas greşit.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Şcoală în Zona Industrială
Buhăianu i-acuză pe directorii deconcentratelor de îmbogăţire
Buhăianu zice că lucrează la o lege care va stopa violenţa în şcoli
Medical Mission revine şi în acest an la Botoşani
Primii bani ai MEdC vor ajunge la Botoşani
O delegaţie suedeză va fi prezentă la Botoşani
PSD Botoşani susţine amânarea alegerilor pentru Parlamentul Europei
Săracii îşi pun mare nădejde în Cantina de Ajutor Social
Buget insuficient pentru Maternitatea Botoşani
Botoşănenii sunt tot mai atraşi de munca în străinătate
Alocaţiile copiilor care au renunţat la şcoală se acordă
Morminte devastate de hoţi
Maşină distrusă de un nemulţumit
Aventura de-o noapte a unui beţivan
Beat şi fără permis la volan
Zi de sărbătoare pentru Garda de Mediu
Comentariu la comentarii (LII)
(Ioan Rotundu)
Ciuperca: o reţetă ultrascurtă
Scurte, dar vioaie
Lumea arabă IV
Godacii de la Interne
(Cârcotaşul)
Lege şi democraţie pentru partid
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog