Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Decese
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5065
De la 07 Ianuarie 2003
122890714

Horoscop

  • 26 July 2007, 23:00
Berbec – La locul de muncă nu se întrevăd probleme majore atâta timp cât veţi fi concentrat la ceea ce faceţi. Nu vă pripiţi în a vă angaja la lucrări pe care pe nu le-aţi studiat în prealabil.

Taur – Mici divergenţe pot apărea cu partenerul din cauza geloziei. Nu vă lăsaţi pradă sentimentelor de moment. O răceală trecătoare vă poate da târcoale astăzi.

Gemeni – Un fapt liniştitor este acela că ori sunteţi la zi cu datoriile, ori aveţi disponibilă suma de bani ce trebuie înapoiată unui prieten sau unei bănci.

Rac – Primiţi un telefon care vă bucură şi vă remontează. Sănătate este bună. Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari şi vă enervează că ceilalţi nu vă împărtăşesc această stare.

Leu – Este normal să vă revendicaţi drepturile, mai ales că promisiunile au fost repetate. Descoperiţi că sunt implicaţi şi membrii ai familiei dvs. în încurcăturile respective.

Fecioară – Vă atrage atât de mult munca încât aţi uitat cu desăvârşire de casă şi de cei dragi. N-ar fi rău dacă aţi aloca puţin timp şi pentru lucruri care ţin de suflet.

Balanţă – Vă temeţi de unele schimbări rapide în cariera dvs. Cu gândurile împrăştiate în mai multe direcţii este posibil să pierdeţi unele ocazii în afaceri.

Scorpion – Între teorie şi practică se remarcă o mare diferenţă. Este bine să vă detaşaţi de situaţiile conflictuale. Dar trebuie să vă menţineţi la graniţa realismului.

Săgetător – Grijile mărunte nu le mai puneţi la suflet. Despre probleme majore discutaţi cu persoanele de încredere. Apar soluţii incredibile de rezolvare.

Capricorn – Alături de persoane care ştiu să-şi valorifice timpul şi veniturile nu aveţi decât de câştigat. Şi în carieră, şi în viaţa relaţională aveţi puterea să luaţi decizii importante.

Vărsător – Întâlniri foarte plăcute. Este extraordinar să fiţi în asentimentul anturajului. Ideile practice vor fi apreciate şi puterea de creaţie vă deschide drumul unor noi realizări.

Peşti – Vă grăbiţi să faceţi o mulţime de lucruri şi nu aveţi stare să finalizaţi mai nimic. Încercaţi să o luaţi mai încetişor. Există riscul să aveţi parte de un mic accident.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Anunţ-concurs
Plăteşte generos pentru un teren în buricul târgului
Reinventarea istoriei românilor continuă la Chişinău
Program TELE’M Botoşani, vineri, 27 iulie
Într-un dialog român-francez, a fost inaugurat noul sediu al primăriei
Sute de săvineni l-au condus pe Solomonescu pe ultimul drum
Un nou apel la linişte în sistemul sanitar botoşănean
Se plânge că parlamentarii l-au abandonat
Ciuştea le taie aripile săvinenilor
Chioşcurile din spitale sunt trimise în subsoluri
Muzeul Judeţean va primi în gazdă secţia de etnografie
Consilierii judeţeni au votat pentru intrarea în legalitate a romilor
Primii paşi în programul de evaluare a stării de sănătate
Reabilitarea Şcolii Populară de Artă amânată pentru 2008
Amenzi usturătoare pentru arderea miriştilor
Guralic face mişto din cei ce nu-i împărtăşesc convingerile
CJ şi-a rectificat bugetul
Culturile de primăvară pot fi, cu noroc, salvate
În paradis
Mult, mult zgomot pentru ...3 metri pătraţi de pământ!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog