Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
12344
De la 07 Ianuarie 2003
75012824

Horoscop

  • 12 June 2007, 23:00
Berbec – Sunteţi cheltuitor şi mizaţi pe un sprijin financiar din afară. Nu daţi vrabia din mână pe cioara de pe gard! E riscant! La serviciu evitaţi activităţile obositoare.

Taur – Din dorinţa de a avea putere şi de a fi ascultat la serviciu, este posibil să vă purtaţi cam dur cu cei cu care veniţi în contact. Cel mai bine vă simţiţi acasă.

Gemeni – Este o zi cu invitaţii surpriză şi negocieri. S-ar putea spune că, orice discuţie, în cadru oficial, vă poate oferi şanse nebănuite. Răspundeţi invitaţiilor!

Rac – Partenerul este foarte agitat, aşa că sunt posibile unele clipe tensionate în casă. Dvs. trebuie să fiţi persoana care restabileşte echilibrul.

Leu – Aveţi idei trăsnite, iar ceilalţi vor înţelege dorinţele şi propunerile dvs. Treburile gospodăreşti vă copleşesc şi aveţi senzaţia că nimeni nu vă ajută.

Fecioară – Ca orice om normal care se respectă, încercaţi să faceţi din această zi un motiv de distracţie şi relaxare. Neprevăzutul şi surprizele domnesc în casă.

Balanţă – Veţi face impresie bună în societate şi chiar veţi reuşi să şocaţi pe cineva, poate o rudă, cu ţinuta sau cu ideile dvs. Aflaţi veşti noi de la un prieten.

Scorpion – Aveţi interese şi preocupări variate cu o mare rapiditate de a acţiona la evenimentele din jur. Memoria nu vă poate juca feste în această zi, aşa că exprimaţi-vă sentimentele.

Săgetător – Deşi vă străduiţi să păstraţi măsura, mai scăpaţi câte un gest, sau o vorbă care ar putea tulbura apele. Încercaţi un rol de mediator dar daţi dvs. De bucluc.

Capricorn – Folosiţi-vă la maxim de mobilitatea mentală şi de uşurinţa cu care vă faceţi cunoştinţe noi şi profitaţi de oportunităţile apărute în calea dvs.

Vărsător – Calmul şi detaşarea vă ajută să vă puteţi baza pe intuiţie în rezolvarea problemelor pe plan profesional. Aveţi senzaţia că vă este limitată libertatea.

Peşti – Acum trebuie să rezolvaţi doar strictul necesar, în orice context. Orice iniţiativă suplimentară vă poate secătui energia. Va trebui să cheltuiţi alţi bani neprogramaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Electroafla nu se cutremură, doar se clatină niţel
Expoziţie la Galeriile de Artă de Zilele Eminescu
Deşi anunţat, controlul tot a găsit nereguli
Alexandru şi Mădălina au fost onoraţi cu titlul de „Elevul anului”
Au avut a doua şansă la teza cu subiect unic
Proiectil găsit la Ştefăneşti
Un licean fără permis de conducere a făcut maşina praf
Cercetat în stare de libertate
Serviciul de Paşapoarte îşi menţine eficienţa
Sume frumoase la bugetul statului de pe urma paşapoartelor
Pretendenţii la carnetul auto pică examenele pe capete
La Botoşani, ciolanul ţine Alianţa DA unită
Parlamentarii PSD nu răspund chemărilor lui Conţac
Frustrările opoziţiei îl rod pe preşedintele CJ
Democraţii continuă să viseze himere
Talentul micilor meşteşugari voroneni va fi răsplătit
Şezătoare interjudeţeană la Vorona
Comentariu la comentarii (CXX)
(Ioan Rotundu)
Pui fripţi pe grătar cu cărbuni
Moarte fericită
Citate din creaţiile autorilor spanioli
Vă puteţi pricopsi cu un teren lângă Bucureşti
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă