Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
651
De la 07 Ianuarie 2003
69837428

Horoscop

  • 26 February 2008, 23:00
Berbec – În dragoste, cu cât sunteţi mai spontani cu atât e mai bine. Puteţi să ajungeţi la o înţelegere privind o problemă mai veche dacă o aduceţi pe tapet ca şi cum nu ar avea importanţă.

Taur – Se pare că astrele vă deschid poarta prosperităţii în această zi. Aveţi şanse mari de reuşită în tot ce întreprindeţi. Este o zi ideală pentru a semna acte sau pentru a încheia un contract.

Gemeni – Vă aşteaptă o zi agitată, în care veţi întâmpina unele dificultăţi din partea apropiaţilor. Prietenii nu sunt chiar atât de loiali pe cât credeţi.

Rac – Vă simţiţi limitaţi în a vă întâmpina unele dificultăţi din partea apropiaţilor. Prietenii nu sunt chiar atât de loiali pe cât credeţi. Învingeţi graţie talentului de care daţi dovadă.

Leu – Vă simţiţi limitaţi în a vă exprima părerile şi sentimentele. Aveţi tendinţa de a vedea doar partea goală a paharului. Abia spre seară vă eliberaţi de nervii şi stresul acumulate peste zi.

Fecioară – Astăzi totul decurge conform planului. Încercaţi să nu acţionaţi din ambiţie. În plan sentimental, cunoaşteţi o revigorare a sentimentelor faţă de partenerul de viaţă.

Balanţă – Ştiţi unde trebuie să mergeţi, ce aveţi de făcut. Instinctul ar trebui să vă atenţioneze când trebuie să vă opriţi. Nu toate informaţiile pe care le obţineţi vă sunt de ajutor.

Scorpion – Vi se pare că toată lumea este împotriva dvs., aparent fără motiv. Există totuşi o soluţie pentru a depăşi situaţia: adaptabilitatea şi flexibilitatea vă permit să reînnodaţi relaţiile.

Săgetător – Ziua aceasta nu vă va scăpa nimic veţi şti dinainte ceea ce gândesc şi simt ceilalţi, nici un răspuns nu vă va surprinde. E momentul să vă faceţi planuri de viitor.

Capricorn – Sunteţi ceva mai degajat, mai ales în urma unei veşti bune din domeniul personal. Cu sănătatea nu staţi prea bine dar aveţi speranţa unei rezolvări.

Vărsător – Aveţi impresia că ceilalţi vă percep într-o lumină distorsionată şi sunteţi dezamăgit pentru că dvs. credeţi că meritaţi mai mult. Primiţi un răspuns pozitiv la una din cererile dvs.

Peşti – Bazaţi-vă mai mult pe dvs. şi mai puţin pe ceilalţi, chiar dacă dau impresia unor persoane amabile. N-ar fi exclus să vă faceţi un nou prieten, plin de surprize.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Integra-m-aş şi n-am timp, că-s ocupat cu Primăria
Pentru că nu acceptă să fie sfidat, prefectul ameninţă cu sancţiuni
şedinţă cu năbădăi
Este dispus să-i facă loc lui Cozmâncă
Concurs Internaţional de muzică uşoară la Brăila
”Un zâmbet de primăvară”
Controale cu imunitate pentru bişniţari
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 27 februarie
Greva foamei la Prefectură
Chiar nu putem scăpa de aceste lepădături?
Ioan Rotundu
Vor să combată violenţa în şcoli cu controale
Nemulţumiţilor să li se ia darul, adică tichetele
Toate şcolile vor primi noi reţele pentru calculatoare
Controale mixte la cabinetele medicale din mediul rural
Sala Polivalentă, veşnica pomenire a politicienilor locali
Cerşetoria sancţionată din nou
Vârstnicii vor avea un club la Crucea Roşie
Noi calificări după gratii
Noi locuri de muncă
Dispută încheiată cu isteţime
Cristian Tabără, îmblînzitorul de zimbri
Comentariul comentariilor (LX)
(Ioan Rotundu)
Stăpânii orelor de religie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă