Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1755
De la 07 Ianuarie 2003
123125326
pnl

Horoscop

  • 23 April 2012, 23:00
Berbec – Vă lăsaţi prinşi în mrejele unor persoane cu aspect plăcut, care vă vând o mulţime de „poveşti”. Vorbiţi cu multă convingere şi aveţi ocazia să schimbaţi multe mizând pe discursul dvs.

Taur – Va trebui să acceptaţi faptul că toată lumea greşeşte şi că uneori este bine să fiţi mai înţelegător, în special cu cei fără experienţă. Veţi uita de relaţiile amicale.

Gemeni – Aveţi o atitudine plină de grijă faţă de cei pe care îi iubiţi, dar uneori deveniţi prea sufocant. Nu acceptaţi, din păcate, nici o împotrivire ori vreo replică dură.

Rac – Relaţiile cu partenerul de cuplu sunt fragile, în primul rând pentru că nu comunicaţi suficient. Aveţi aceleaşi dorinţe şi idealuri, dar diferă gradul de implicare al fiecăruia.

Leu – Vă apucaţi cu elan de treburile rămase în aer. Poate nu va fi chiar uşor, dar se va vedea diferenţa. Comunicaţi bine cu cei din jur şi asta uşurează mult lucrurile.

Fecioară – Doriţi să fiţi unicul care decide în familia dvs., însă pentru moment nu aveţi toate atuurile. Din punct de vedere financiar nu dispuneţi încă de independenţa necesară.

Balanţă – Intenţionaţi să le dezvăluiţi celor dragi cele mai secrete lucruri despre dvs., dar vă opriţi la timp. Deveniţi din nou suspicios la o replică nevinovată, dar ironică.

Scorpion – Dimineaţă simţiţi nevoia unui refugiu, a unei pauze departe de tot şi de toate. Problemele fundamentale vă solicită atenţia şi vă trezesc interesul în cel mai înalt grad.

Săgetător – Manifestaţi o încredere extraordinară în reuşita dvs. Astfel veţi rezolva restanţele adunate în agenda dvs. cotidiană. Aveţi succes dacă nu amânaţi deciziile anterioare.

Capricorn – Rareori vi se întâmplă să primiţi atâtea mesaje profitabile! Vă afirmaţi în mare măsură personalitatea. Aveţi succes dacă nu-i lăsaţi pe alţii să profite de loialitatea dvs.

Vărsător – Vi se propune să ocupaţi o funcţie înaltă, la care până acum nici nu aţi îndrăznit să visaţi. În jurul dvs. toată lumea munceşte haotic, în grabă, şi asta vă irită la maximum.

Peşti – Dimineaţă sunteţi puţin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceţi înţeles prea uşor. Vă sfătuim să vă ordonaţi ideile. Spre seară faceţi o surpriză partenerului.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Botoşani: Mesajul Înalt Preasfinţitul Teofan către botoşăneni
Pensionarul protestatar de pe Pietonalul Unirii era să ia bătaie
Paştele Blajinilor, un străvechi obicei românesc
Amenzi aspre pentru cei care au făcut scandal la Zilele Oraşului
Informaţii utile referitoare la Bac
Elevii vor trebui să recupereze materia
Sindicatul Sanitas vrea sondaje de opinie printre asiguraţi
Bancul zilei: Colaborare amoroasă
Comunicat de presă Nova Apaserv
„Vreau să fiu pompier voluntar”
Caricatura zilei
Românii sunt cei mai numeroşi străini din această ţară
Mai mulţi români aflaţi în Ungaria au fost atacaţi cu gloanţe
CNCD dă liber la persecutat români în Covasna și Harghita
COMUNICAT – Mişcarea pentru Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog