Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
15898
De la 07 Ianuarie 2003
76486538

Horoscop

  • 12 April 2007, 23:00
Berbec – Bucuroşi de oaspeţi? Oricare ar fi priorităţile zilei, trebuie să le amânaţi. Musafirii vă oferă noi prilejuri de bucurie. Despre discuţiile cu rudele nu putem spune acelaşi lucru.

Taur – Aveţi o atitudine cam agresivă faţă de toţi cei din jur, inclusiv faţă de persoana iubită sau prieteni. Cei ce vă îndrăgesc încearcă din răsputeri să vă ajute şi să vă calmeze.

Gemeni – Sunteţi nevoit să colaboraţi cu o persoană lipsită de simţul umorului şi foarte intransigentă. Veţi trece prin momente penibile şi ridicole, dar veţi reuşi să vă amuzaţi.

Rac – Situaţia financiară se stabilizează, dar faceţi în continuare cheltuieli prea mari, fără să vă gândiţi că norocul este trecător. Optimismul poate să fie uneori contraproductiv.

Leu – Dimineaţă sunteţi melancolic, iar seara va ieşi la iveală pesimismul cu care priviţi tot ceea ce vă înconjoară. Nu este bine să vă resemnaţi, ci mai degrabă să acţionaţi!

Fecioară – Se iveşte o alternativă viabilă pentru achitarea integrală a datoriilor acumulate. Din păcate, totodată pierdeţi ajutorul pe care vi-l oferea o persoană mai în vârstă.

Balanţă – Dimineaţa nu vă înţelegeţi cu amicii asupra unor activităţi comune, iar seara vă supăraţi din cauza membrilor mai tineri din familie, care se decid să vă facă mărturisiri indecente.

Scorpion – Este o zi în care ar fi bine să vă ocupaţi numai de propria persoană. Răsfăţaţi-vă aşa cum vă place, fără să vă gândiţi că aveţi o mulţime de treburi pe cap.

Săgetător – Încercaţi să vă faceţi cunoscut punctul de vedere la serviciu. În cuplu pasiunea cunoaşte momente extreme, trecând de la iubire intensă până la scene de gelozie.

Capricorn – E o zi foarte bună pentru a face câteva schimbări în casă. În ceea ce priveşte sănătatea, ar fi bine să nu vă extenuaţi la serviciu.

Vărsător – Este momentul să vă puneţi la punct cu corespondenţa şi să reînnoiţi relaţiile cu anumite persoane. Ar fi bine să profitaţi de timpul liber pentru a vă recrea.

Peşti – Reuşiţi să puneţi în ordine probleme care v-au stresat până acum şi care se vor rezolva cât de curând prin intervenţiile unor persoane din afara familiei.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comunicat de presă
Sprijin financiar pentru bisericile din Botoşani
Reabilitarea clădirii Teatrului „Mihai Eminescu” necesită bani din bugetul local
Căminul Indagro intră în reabilitare
Spectacol gratuit pentru botoşăneni
Se pregăteşte premiera unui spectacol inedit
Viceprimarul Eram vrea să îşi consolideze poziţia în partid
Termica îşi caută directori
Grupuri de iniţiativă în cinci comune din judeţ
Eveniment editorial, de excepţie, la Casa Armatei
Deţinut dat în urmărire
Operatori economici prinşi pe picior greşit
Încadrări în muncă după cursurile de formare
Învăţătorii fac două ore de muncă patriotică
Nitraţii în atenţia APM
Scandalagiu cercetat de poliţişti
Peste 1.000 pachete de ţigări confiscate
Termica - un autoturism cu mai multe volane
Ioan Rotundu
Secretul bauturilor bune
Maxime şi cugetări ale autorilor englezi
Bucătar de război
Noi oportunităţi
Comentariu la comentarii (LXXIV)
(Ioan Rotundu)
Un nou spectacol de teatru
Trocurile politice de la Bucureşti şi iredentismul unguresc
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă