Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24154
De la 07 Ianuarie 2003
122909803

Horoscop

  • 12 February 2007, 23:00
Berbec – Astăzi aveţi toate şansele să fiţi nevoit să întindeţi o mână de ajutor cuiva care v-a tot săpat de multă vreme, şi care acum a picat în propria-i cursă.

Taur – Din cauză că v-aţi asumat prea multe obligaţii, s-ar putea să nu vă rezolvaţi nici măcar propriile probleme. Aşteptaţi o veste importantă din partea unei persoane mai în vârstă.

Gemeni – Veţi avea tendinţa de a exagera, dar ar fi de dorit să vă controlaţi la maximum ca să riscaţi pierderi iremediabile în viaţa de cuplu.

Rac – O rudă la care ţineţi mult are o problemă de sănătate. Puneţi mult suflet şi consumaţi energie pentru această persoană. Aveţi de gând să începeţi un curs de specializare.

Leu – Aveţi ceva de reproşat partenerului, însă vă este teamă de modul în care va reacţiona. Pentru moment, ar fi bine să vă abţineţi. Activităţile casnice s-au aglomerat.

Fecioară – La serviciu se iveşte o dispută cu un coleg care vă strică toată ziua. Este posibil ca şi relaţiile cu ceilalţi să se înrăutăţească.

Balanţă – De dimineaţă aflaţi că veţi pleca într-o călătorie în interes de serviciu. Chiar dacă această veste vă dă planurile peste cap, nu este cazul să vă supăraţi.

Scorpion – Ar fi bine să evitaţi să folosiţi banii, cel puţin astăzi. Veţi ajunge să pierdeţi o sumă destul de mare dacă nu sunteţi atent. Puteţi primi o veste importantă.

Săgetător – Evitaţi hotărârile pripite, legate de probleme financiare! Spre seară, aveţi o întâlnire care va schimba programul pentru ziua următoare, dar care vă umple de bucurie.

Capricorn – Stăpâniţi-vă pentru a nu vă cheltui energia pe fleacuri. Sunteţi predispus la o răceală. Dacă aveţi copii vegheaţi mai atent la anturajul acestora.

Vărsător – Primiţi ameninţări de la acei adversari pe care până acum aţi ştiut cum să-i contracaraţi. Este momentul să nu mai păstraţi secretele acestora şi poate chiar să-i criticaţi.

Peşti – Astrele vă sfătuiesc să fiţi deosebit de discreţi în legătură cu ceea ce v-aţi propus, căci anumite persoane vă pot fura acum multe dintre idei.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (XXIX)
(Ioan Rotundu)
Recital Extraordinar în Qubec, Canada
Manolache va candida pentru Parlamentul Europei
CJAS crede a trecut hopul cel greu
Toate farmaciile eliberează medicamente compensate şi gratuite
Pentru a lucra, persoanele din mediul rural trebuie stimulate
Penitenciarul şi-a organizat şedinţa de bilanţ
Sinucidere cu un cablu electric
Minor agresat
Anchetă în cazul infracţiunii de omor calificat
Social-democraţii botoşăneni zic cum zice şi Geoană
Miluţ critică taxa de intabulare a pământului
Preşedintele Conţac punctează în obrazul ţărănistului Miluţ
Agentul Orhei propune modificarea legislaţiei pentru stoparea pirateriei auto
Controale al Poliţiei Rutiere la transportatorii autorizaţi
Primăria luptă cu spaţiile verzi din municipiu
Conţac a fost chemat în instanţă
A fost o profanare de ordin moral
Ioan Rotundu
Românul şi brăţara de aur
Bestia de soacră-sa
„Crumble” cu mere
Irak, Iran şi Persia
Anjunţ angajare şi de licitaţie publică
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog