Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14935
De la 07 Ianuarie 2003
122875002

Horoscop

  • 22 February 2008, 23:00
Berbec – Relaţia conjugală se pozitivează prin respectarea reciprocă a profesiei şi intereselor fiecăruia. Cea mai mare calitate este aceea de a asculta ce doresc alţii.

Taur – Aveţi spirit practic, sunteţi întreprinzător şi puteţi salva o situaţie delicată la serviciu. Poate chiar luând o decizie în locul şefilor. Toate întâlnirile de astăzi sunt utile.

Gemeni – Primiţi multă iubire şi asigurări pentru viitor. Sufletul se linişteşte sau se resemnează. La serviciu, corectaţi de zor greşelile altora. Renunţaţi la un contract avantajos.

Rac – Zi favorabilă studiului, călătoriilor cu persoane importante. Starea de spirit este bună şi vă ajută să depăşiţi cu uşurinţă o deziluzie sentimentală. Nu neglijaţi persoanele mai în vârstă.

Leu – Nu lăsaţi pe nimeni să intervină în viaţa dvs. deoarece consideraţi că ar putea să distrugă stabilitatea familială obţinută cu greu. Riscaţi să vă plafonaţi viaţa definitiv.

Fecioară – Cu toate că daţi sfaturi bune celor din jur, nimeni nu vă ascultă sau mai bine zis nimeni nu le pune în practică. Vă decideţi să acţionaţi numai în folosul dvs.

Balanţă – Vă puneţi ambiţia la încercare şi înregistraţi un spor deosebit în lucrările cotidiene. Seara, obosit şi mulţumit, faceţi o analiză a zilei cu persoana iubită.

Scorpion – Şansele sunt efectul intervenţiei fericite a unor persoane de încredere şi chiar a partenerului de viaţă. De aceea, esenţial este să vă deschideţi mai mult la sugestii.

Săgetător – Nu aveţi chef să faceţi nici o schimbare, însă sunteţi forţat prin mijloace diplomatice de către şefii mai mari. Optimismul exagerat vă ajută să aflaţi noi secrete.

Capricorn – Sunteţi decis să finalizaţi schimbările pe care le-aţi preconizat pentru căminul dvs. Aveţi de gând să cereţi ajutorul unei rude, dar renunţaţi pentru a nu vă crea obligaţii.

Vărsător – Sunteţi interesat să vă păstraţi intactă intimitatea, confortul şi iubirea. Se anunţă o zi plină de pasiune, pretenţii şi gelozie. Sănătatea este extraordinar de bună.

Peşti – Vi se oferă posibilităţi de a face exact ceea ce doriţi. Dispuneţi de energie şi calm, dar nu aveţi răbdare să-i înţelegeţi pe cei tineri. Multe vizite neprotocolare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bani ai, educaţie nu şi nici nu se poate cumpăra!
Comentariul comentariilor (LVII)
(Ioan Rotundu)
Va demisiona prefectul Sorescu?
Aleşii locali, interesaţi de biomasă
De-a leapşa, cu Codreanu
Ioan Rotundu
Festival PNL cu Conţac, Flutur şi Sorescu
Pavel arată cu degetul spre ce-a ascuns cât a stat în funcţie
E.ON nu reuşeşte să taie, cât por botoşănenii căra
„Un om nu se poate schimba precum o lenjerie intimă”
Măsuri dure în cazul de delapidare de la SC Termica
Dialog politic încrucişat
Iarăşi an electoral
Cătălin Flutur îndeamnă la îngropat securea războiului
Apel către liberali
INA se alătură proiectului “Copacul de hârtie"
Încă un pas spre adoptarea legii care protejează spaţiile verzi
Patronii cad la înţelegere cu şomerii trimişi spre angajare
Oprişanu nu vrea să se lase fraierit de un poştaş
Se menţine carantina în spitale
Se insistă asupra unei hărţi a siturilor contaminate
Unităţile sanitare cu paturi vor fi verificate din nou
Imunitate rusească
Program TELE’M Botoşani
Vinde teren în buricul târgului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog