Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
In vino veritas
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3690
De la 07 Ianuarie 2003
122889339

Horoscop

  • 7 August 2007, 23:00
Berbec – Daţi dovadă de multă mobilitate psihică şi mentală, aşa încât aţi putea să vă adaptaţi la situaţii diverse. Sunteţi tentat să exageraţi problemele pe care le aveţi.

Taur – Este posibil ca un prieten să vă dea de gândit, sfătuindu-vă să vă temperaţi dorinţa de a câştiga bani cu orice preţ. Încercaţi să vedeţi şi alte interese decât cele materiale.

Gemeni – Astăzi nu veţi pregeta să vă implicaţi în a lucra cu persoane care până acum nu au reprezentat nici un interes pentru dvs. Spre seară, aţi putea primi o veste bună.

Rac – Relaţia cu persoana iubită riscă să se deterioreze din cauza geloziei. Dacă aveţi de luat o decizie în problemele financiare, încercaţi să o amânaţi pentru o altă zi.

Leu – Este o zi ceva mai neutră, în care nu vor apărea întâmplări neprevăzute. Vă simţiţi frustrat sentimental şi vă faceţi în continuare griji financiare.

Fecioară – Sunteţi cam egoist şi vă gândiţi mai mult la imaginea dvs. Partenerul de viaţă vă va reproşa acest lucru şi gata cu armonia de astăzi. Fiţi ceva mai conciliant!

Balanţă – Este foarte posibil să constataţi că aţi făcut o greşeală. O femeie încearcă să vă dea o mână de ajutor, fără a vă lăsa să înţelegeţi acest lucru. Evitaţi reacţiile bruşte!

Scorpion – Este o zi de adaptare la activităţi pe termen scurt. Planificările dvs. vor fi influenţate de documentarea de ultima oră în domeniul care vă preocupă.

Săgetător – Veţi ţine seama de opiniilor rudelor. Problemele ce apar la orizont le trataţi cu convingerea că pot fi depăşite. Pentru cei care doresc unele schimbări, e o zi pozitivă.

Capricorn – Prietenii familiei au nevoie de sugestii inteligente, practice. Şi, oricât de ocupaţi sunteţi acum dialogul acesta este util şi pentru dvs. Apar iniţiative formidabile.

Vărsător – Totul este posibil! Vă străduiţi să puneţi punct unei situaţii delicate. Important este să găsiţi o cale pentru a ieşi din starea de derută. Inspiraţia vă susţine.

Peşti – Apa trece, pietrele rămân! Este un proverb la care acum cugetaţi cu toată răspunderea. Pentru proiectele aflate în curs de derulare vă luaţi măsuri de prevedere. Bine faceţi!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Replica lui Muşatescu
Camera de gazare
Perle militare
Test de inteligenţă
Românul şi nevoiaşul
Salbă de ghicitori cu răspuns
Vali Rupiţă l-ar aduce pe Ronaldinho în România
Nicoleta Drăgan s-a întâlnit cu Black Eyed Peas
Un doctor şi-a fugărit asistenţii şi pacienţii cu toporul
Anunţ sistare apă caldă
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 8 august
Se caută o femeie serioasă
Concurs cu premii
Anunţ important
Ghicitoare
Oferta educaţională a Universităţii "Petre Andrei"
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog