Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Sănătate
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14054
De la 07 Ianuarie 2003
120869667

Horoscop

  • 1 June 2008, 23:00
Berbec – Sunteţi puternic încărcaţi emoţional, aşa că nu aveţi energia necesară depăşirii obstacolelor cotidiene. Comunicaţi-vă trăirile celor apropiaţi, nu ştiţi ce legături se pot crea.

Taur – Sunteţi în căutare de colaboratori de nădejde. Unii vor încerca să vă tragă pe sfoară. Dacă aveţi un examen de trecut, bazaţi-vă pe sfaturile celor avizaţi.

Gemeni – Sunteţi prea impresionat de schimbările de la locul de muncă, riscând să vă situaţi pe o poziţie neinspirată. Prestigiul dvs. poate suferi. Nu vă ascundeţi de responsabilităţi.

Rac – Mare grijă pe cine călcaţi pe nervi! Dacă afişaţi în public un surâs, nu spuneţi nimănui ce ascunde el. Asumaţi-vă cu încredere rolul de lider în societate.

Leu – Ceva nesemnificativ la prima vedere se va schimba, iar consecinţele pentru dvs. vor fi importante. Adaptaţi-vă din mers, păstraţi o relaţie destinsă cu cei din jur, o să aveţi nevoie de ei.

Fecioară – Parcurgeţi o zi de confuzie. În familie apar conflicte privind viitorul celor mai tineri, opiniile lor nu prea le luaţi în seamă şi nu-i bine. Şantajul sentimental e prezent şi el.

Balanţă – Veţi descoperi că unii prieteni sunt prieteni doar din interes. Îşi amintesc de dvs. numai atunci când au nevoie de bani sau de un serviciu. Sunt posibile fluctuaţii financiare.

Scorpion – Pentru azi se anunţă muncă multă la serviciu, întâlniri şi multă vorbărie care vă poate obosi. Încercaţi să vă sporiţi atenţia şi să evitaţi superficialitatea.

Săgetător – Încercaţi să ocoliţi orice întâlnire care nu vă interesează şi vă retrageţi în colţişorul dvs. Ar fi bine să nu vă suprasolicitaţi intelectual şi evitaţi aventurile sentimentale.

Capricorn – Aveţi multe de făcut, dar nimic nu este prea greu pentru dvs. în această zi. Cu puţină imaginaţie veţi găsi soluţia salvatoare. În societate, daţi dovadă de iniţiativă.

Vărsător – Cineva din anturaj vă provoacă încontinuu şi pare a căuta cearta cu lumânarea. Deşi este bine să evitaţi un conflict deschis, nu este recomandat să vă prefaceţi că nu vă afectează provocarea.

Peşti – Nu vă bazaţi pe nimic concret atunci când începeţi să aduceţi o serie de acuzaţii grave unei persoane care nu vă este prea simpatică. Nu veţi obţine decât o imagine proastă asupra propriei persoane.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CXXVI)
(Ioan Rotundu)
Puricele surd
Program Tele'M Botoşani luni, 2 iunie
Susţine că va mai primi de la minister 60 miliarde lei vechi
Profesoară ignorantă, dar colţoasă politic
Devastatorii florilor stradale
Vreţi să lucraţi în Germania?
Buletin marcat cu ştampilă din 2004
În amintirea lui Eminescu
Faptele au vorbit
Ioan Rotundu
Flutur şi-a zdrobit adversarii într-un mod ruşinos
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă