Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4024
De la 07 Ianuarie 2003
122575963

Horoscop

  • 5 August 2008, 23:00
Berbec – În urma evenimentelor de azi, se limpezesc o serie de atitudini ale celor care vă vizează activitatea. Obţineţi aprobări importante, pe care le aşteptaţi încă de luna trecută.

Taur – Cu toate că daţi sfaturi bune celor din jur, nimeni nu vă ascultă sau, mai bine zis, nimeni nu le pune în practică. Vă decideţi în sfârşit să acţionaţi de unul singur.

Gemeni – Vigoarea vă susţine în demersuri obositoare. Sunteţi mulţumiţi că anturajul vă împărtăşeşte opiniile. Aveţi motive să fiţi încrezători în privinţa perspectivelor profesionale.

Rac – Aveţi şanse ca nişte bani să vă parvină prin intermediul persoanelor de acelaşi sex. În viaţa de familie apar animozităţi şi cu greu să regăsiţi echilibrul interior.

Leu – Dialogul cu colaboratorii va fi eficient, dar câtă muncă de lămurire veţi depune pentru a-i convinge că moderaţia este acum cea mai firească metodă. Faceţi confidenţe unui prieten.

Fecioară – Relaţiile cu prietenii sunt importante pentru dvs. Împreună veţi urni din loc piatra unor decizii pripite. Banii nu vă creează mari probleme. Evitaţi eforturile fizice!

Balanţă – Aveţi multe treburi, dar reuşiţi să vă mobilizaţi. Găsiţi soluţii şi pentru grijile sufocante ale prietenilor dvs. Spiritul dvs. întreprinzător acţionează la cota plus, fără complicaţii.

Scorpion – Este o zi mai calmă. Întâmplările vesele din familie vă reamintesc un lucru esenţial – liniştea sufletească aduce totdeauna decizii inspirate şi voie bună.

Săgetător – Multă agitaţie în jurul dvs. Vă revine datoria să faceţi ordine în lista priorităţilor, să menţineţi armonia pentru ca totul să se împlinească aşa cum v-aţi propus.

Capricorn – Vă puneţi ambiţia la încercare şi înregistraţi un spor deosebit în lucrurile cotidiene. Seara, obosit şi mulţumit, faceţi o analiză a zilei împreună cu cu persoana iubită.

Vărsător – Sunteţi foarte bine dispus. O veste bună de la prieteni vă bucură nespus de mult. Se întrevede chiar şi o nouă cucerire pe plan sentimental.

Peşti – Se pare că a sosit momentul să vă daţi seama cine vă e cu adevărat prieten şi cine nu: o persoană la care ţineţi foarte mult, vă va arăta azi adevărata faţă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Mobilizare generală pentru edilii comunei Copălău
Baciu speră să năşească primul proiect integrat din istoria comunei
Degetul plăcerii
Program Tele'M Botoşani miercuri, 6 august
Un primar interzice grupurile formate din mai mult de trei persoane
Mareşalul şi Protocoalele...
Campanie electorală pe cinci continente
Naţional Geographic confundă cecenii cu românii
Cum se derulează mecanismul unei ţepe cu autoturisme pe Mobile.de
A apărut primul caz de botulism
Taberele de sinistraţi vor fi amenajate cu bani din donaţii
Case reconstruite după numărul de membri
Ţâbuleac vrea bani pentru asfaltarea drumului naţional Rădăuţi Prut-Ştefăneşti
Camere video la Protecţia Copilului
Ieşean dispărut în pădurea de la Liveni
Locuinţele din Baranca vor fi strămutate pe deal
Peste 600 cadavre de animale incinerate
Recrurează reprezentanţi de firmă
Sute de miliarde de lei băgate în pământ… fără folos
(Ioan Rotundu)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog