Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
10372
De la 07 Ianuarie 2003
79872985

Horoscop

  • 27 September 2006, 23:00
Berbec – Zi ideală pentru comunicarea cu copiii. Lăsaţi sfaturile şi morala pentru altă dată. Azi e bine să fiţi prietena lor şi în discuţii.

Taur – Cântăriţi cu bunăvoinţă oportunităţile, apoi acceptaţi propunerile făcute. Profitaţi de şansele care vi se oferă în această zi. Mergeţi înainte cu curaj!

Gemeni – Pe bună dreptate va trebui să-i arătaţi persoanei iubite dăruire şi pasiune. Nu vă obosiţi să-i repetaţi că o iubiţi şi o adoraţi. Nu fiţi deloc reţinut!

Rac – Evitaţi certurile şi contradicţiile. Gândiţi pozitiv şi chiar mergeţi pe compromis. Nu are nici o importanţă cine e vinovat. Important e să nu vă stricaţi buna dispoziţie.

Leu – Un schimb de păreri vă poate aduce noi prieteni. Nu vă încredinţaţi secretele nimănui. Nu vă vrea nimeni răul, dar o vorbă întâmplătoare poate avea consecinţe neplăcute.

Fecioară – Apar divergenţe în relaţia de cuplu. Stabiliţi unde-i buba şi încercaţi salvarea relaţiei. Nici unul dintre dvs. nu e vinovat. Este implicată o a treia persoană.

Balanţă – Astăzi, poate mai mult ca oricând, cei născuţi în această zodie vor trebui să se ferească de exagerări. Nu luaţi asupra dvs. mai mult decât puteţi duce.

Scorpion – Nemulţumirile pe care le aveţi sunt întemeiate, dar nu este momentul să le exprimaţi. Aşteptaţi până când lucrurile se vor linişti şi atunci veţi obţine ceea ce doriţi.

Săgetător – Daţi dovadă de multă mobilitate psihică şi mentală, aşa încât aţi putea să vă adaptaţi la situaţii diverse. Sunteţi tentat să exageraţi problemele pe care le aveţi.

Capricorn – Un prieten vă va ajuta într-o problemă legată de acte. Grăbiţi-vă să vă rezolvaţi unele chestiuni mai mărunte, căci mâine s-ar putea ca şansa să nu vă însoţească.

Vărsător – Cineva simte nevoia să se confeseze, acordaţi-i maximă înţelegere. Părinţii vă vor oferi nişte sfaturi de care ar trebui să ţineţi seama. Evitaţi riscurile!

Peşti – Problemele pe care le aveţi trebuie rezolvate imediat. Comoditatea de azi vă poate costa mult mâine. O cunoştinţă are să vă reproşeze ceva, dar nu o luaţi în seamă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (CLXXII)
(Ioan Rotundu)
Concurenţă divină
Ostropel de pui
Grevista foamei insistă
Europa ne aşteaptă… dar fără munţii de gunoaie
Profesorii din Unţeni nu au primit banii pe luna august
Internatul A.T Laurian va fi renovat
Bani pentru dotări în grădiniţe
Accident mortal
Internat în comă de gradul III
Liderul SIP vrea sa cunoască toate problemele din şcoli
Erată
Este violenţa o formă de manifestare a credincioşilor alimentată de credinţă?
Ioan Rotundu
Mamele muncesc în străinătate, iar acasă fiicele se prostituează
Scumpirea pâinii nu are nici o justificare
Şiretlicurile profesiei de taximetrist
Cota de lapte sperie crescătorii de vaci
Vizita maraton a prefectului Roman în judeţ s-a lăsat cu surprize
Angajaţii la legile sociale vor fi redirecţionaţi spre şcoli
Prefectul Roman speră în curăţarea clasei politice la Botoşani
Incubatorul de afaceri se pune pe roate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă