Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19846
De la 07 Ianuarie 2003
122879913

Horoscop

  • 30 April 2007, 23:00
Berbec – Activităţile de rutină vă vor solicita o bună parte a zilei. Încercaţi să abordaţi totul din alt unghi pentru că v-aţi cam plictisit.

Taur – Cineva încearcă să vă forţeze mâna pentru a vă plăti nişte datorii. Fiţi însă foarte atent, căci orice neglijenţă vă poate da peste cap planurile.

Gemeni – Pentru această zi v-am sfătui să evitaţi excesele de toate felurile. Veştile pe care le veţi primi nu vor fi valabile în totalitate.

Rac – Relaţiile cu cei din jur vă acaparează şi vă fac să trăiţi cu intensitate fiecare clipă. Ar fi bine să alegeţi un cerc restrâns de prieteni.

Leu – Nu mizaţi pe promisiunile de sprijin şi ajutor ale prietenilor. Feriţi-vă să risipiţi banii şi evitaţi acele aventuri galante care vă pot periclita cariera sau pacea familiei.

Fecioară – Grijile zilnice par mai puţin solicitante dacă ştiţi să gustaţi plăcerile vieţii chiar şi atunci când sunteţi luat prin surprindere. Primiţi bani de la serviciu.

Balanţă – Vă frământă o chestiune de familie. Dacă o veţi discuta cu rudele apropiate vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti.

Scorpion – V-aţi dori o zi mai liniştită în mijlocul familiei, dar se pare că astăzi nu aveţi noroc. Telefonul va suna tot timpul iar la serviciu aveţi multe de făcut.

Săgetător – Vă gândiţi din ce în ce mai mult la persoana iubită. Sunteţi tandru şi plin de afecţiune iar o seară romantică este tot ce vă doriţi în această clipă.

Capricorn – Vor veni nişte oaspeţi neanunţaţi, dar vizita lor vă va face mare plăcere. Vi se fac propuneri, faceţi planuri… nu este încă momentul să hotărâţi.

Vărsător – Cineva va interveni în planurile dvs. şi acest lucru vă va scoate din sărite; dar nu este cazul să vă manifestaţi supărarea. Succesul e condiţionat de diplomaţie.

Peşti – Speculaţiile vă avantajează astăzi, aşa încât nu pierdeţi ocazia să vă rotunjiţi, în acest fel, bugetul. Încercaţi o discuţie cu partenerul de viaţă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (LXXXIV)
(Ioan Rotundu)
În loc să moară, capra vecinului ia proporţii
Poliţia ne-a cerut să divulgăm numele unui comentator
noi am interpretat cererea lor ca o încercare de poliţie politică
Durerea… soldatului român
Festivalul caşului n-a sucombat, încă
Artişti ce au luat secretele profesiei în mormânt
(Ioan Rotundu)
Noi oportunităţi
Mitologie – Armindenul – 1 Mai
Românul şi 1 Mai – Paştele muncitorilor
Cugetări ş maxime din Polonia
În capitalism, de 1 Mai,/Micu-i slab, precum un pai!
(Cârcotaşul)
Mâncare bârfită ţărănească
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog