Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
4020
De la 07 Ianuarie 2003
78553577

Horoscop

  • 17 November 2006, 23:00
Berbec – Cineva va încerca să vă tulbure calmul, să vă provoace. Nu-l lăsaţi să facă asta. Cu cât veţi reuşi să fiţi mai calm cu atât va fi mai bine.

Taur – Câteva persoane din anturajul dvs. vă acuză în mod repetat de câteva neînţelegeri apărute la serviciu. Ripostaţi numai dacă aveţi argumente solide.

Gemeni – Dimineaţă sunteţi uşor confuz şi este posibil ca la serviciu să vă mişcaţi mai încet. Ar fi indicat să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi să recuperaţi întârzierile.

Rac – Dimineaţa nu prea sunteţi în formă şi aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic. Nu vă îngrijoraţi. Cei apropiaţi vă ajută. Împreună puteţi rezolva o problemă financiară.

Leu – În prima parte a zilei vă simţiţi plin de energie şi sunteţi în stare de mari eforturi fizice. Ar fi indicat să nu vă supraestimaţi forţele, pentru a nu avea probleme de sănătate.

Fecioară – Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă de natură sentimentală. În cursul dimineţii, un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere pe care a demarat-o nu demult.

Balanţă – Aveţi o zi grea, cu multe probleme de rezolvat, dar sunteţi într-o formă excelentă şi reuşiţi să faceţi faţă. Situaţia financiară nu este prea bună, dar nu vă îngrijoraţi.

Scorpion – Sentimental lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine. Partenerul a reînceput să aibă încredere în dvs. şi spre seară se întrevede o cină romantică.

Săgetător – Sunteţi cam irascibil, cam nerăbdător şi acest lucru v-ar putea aduce neplăceri în relaţia cu cei din jur. Eforturile pe plan profesional încep să se concretizeze.

Capricorn – Simpatia arătată unei peroane de sex opus este o armă cu două tăişuri: ori veţi fi acceptaţi şi începeţi o nouă relaţie sentimentală, ori veţi fi respinşi cu brutalitate.

Vărsător – Vă simţiţi perfect, însă o discuţie care va avea loc la serviciu cu unul dintre şefi v-ar putea crea o stare neplăcută. Sunteţi nemulţumiţi de realizările avute.

Peşti – Sunteţi tentat să aflaţi dedesubtul lucrurilor şi riscaţi să descoperiţi ceva ce nu v-ar fi deloc pe plac. O rudă apropiată încearcă să vă trimită nişte bani.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (CCX)
(Ioan Rotundu)
Românul şi GHICITUL
Drumul spre Europa trece prin groapa de gunoi
Iahnie de fasole cu slănină
Duel între maşini nemţeşti
Cenaclul literar „Aici – Departe”
Vă mai oferim un model!
Parlamentarii nu-şi dau ghes să se întâlnească cu sindicaliştii
Bani pentru cadrele didactice de informatică
Campanie adresată viitoarelor mame
Şcoală nouă pentru copiii de la Balta Arsă
Generalului Negrescu îi creşte inima
Municipalitatea felicitată de taximetrişti
Liberalul Malaimare câştigă încrederea peremiştilor
Doina Dreţcanu este interesată de creşterea capitalului uman
Conţac dezaprobă atitudinea profesorilor de la şcolile speciale
Drăguş luptă să aducă finanţare în Dorohoi
Interesele APIA Botoşani apărate de sindicatul „Pro Europa”
Invitaţie la o …”Cerere în căsătorie”
Ţâbuleac i-a fentat pe bolşevicii lui Tăriceanu
Şansele IMM-urilor din 2007 cântărite la Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă