Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18461
De la 07 Ianuarie 2003
122878528

Horoscop

  • 28 July 2008, 23:00
Berbec – Este necesar să scăpaţi de sentimentul de rutină plictisitoare, deoarece originalitatea dvs. nativă este pusă în pericol. Pentru moment, e de preferat doar să vă relaxaţi.

Taur – Vă tentează să ieşiţi la cumpărături pentru a vă face unele mofturi, dar sunteţi conştient că situaţia dvs. financiară nu vă permite o astfel de nebunie.

Gemeni – Problemele personale împărtăşiţi-le doar celor mai buni prieteni sau persoanelor de încredere. Dacă aveţi îndoieli că nu veţi fi înţeles, mai bine renunţaţi.

Rac – Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi ţineţi-vă promisiunile, oricât de exagerate vi s-ar părea. Aflaţi că cei care pozează în mari admiratori nu sunt chiar dezinteresaţi.

Leu – Reuşiţi să scăpaţi de acele persoane din anturaj care vă critică toate acţiunile. Nu acceptaţi tonul insultător al colegilor şi le comunicaţi părerea dvs. în mod tranşant.

Fecioară – În chestiuni de familie, deciziile dvs. sunt înţelepte. Şi în carieră ocoliţi cu brio capcane întinse de persoane de acelaşi sex. Amânaţi deplasările pe distanţe mari.

Balanţă – Vi se ivesc ocazii favorabile scopurilor urmărite sau motive de satisfacţie acolo unde le aşteptaţi mai puţin. Sunteţi un bun sfătuitor. Nu amânaţi lucrurile importante.

Scorpion –Dacă cineva încearcă să vă implice într-o discuţie contradictorie, adoptaţi o poziţie neutră. Se va rezolva problema şi fără dvs.

Săgetător – Petreceţi timpul cu persoana iubită, departe de agitaţia din jur. Vă veţi simţi excelent în doi şi veţi rezolva multe probleme purtând o discuţie deschisă.

Capricorn – Sunteţi în vervă şi hotărât să rezolvaţi tot ce vă iese în cale. Veţi avea un randament deosebit, spre bucuria celor din jur, care vor beneficia şi ei de ajutorul dvs.

Vărsător – Cei ce consideră că vă lăsaţi mereu dus de val, se înşeală. Dvs. ştiţi foarte bine să influenţaţi subtil situaţia, ştiţi să rezolvaţi conflictele şi să vă susţineţi punctul de vedere.

Peşti – Sunt posibile neconcordanţe, în ceea ce vă oferă astrele şi ceea ce doriţi dvs. să primiţi de la viaţă. Luaţi micile dificultăţi ce apar în rezolvarea problemelor dvs. drept mici pauze.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Diaspora română din Spania şi Italia se revoltă
”Trădarea” ca interes naţional
Kievul vrea să introducă studiul în ucraineană în şcolile româneşti
Cleopatra Stratan, cinci recorduri mondiale la doar cinci ani
Program Tele'M Botoşani marţi, 29 iulie
O blondă deşteaptă
Vi se oferă şansa vieţii. Profitaţi din plin de ea!
De la praznic la spital
Barajul de la Stânca Costeşti în pericol
Mănăstirea Cozancea nu a putut fi evaluată din cauza inundaţiilor
Piedone trimite miercuri ajutoare la sinistraţii botoşăneni
Ţâbuleac vrea ca strategia de dezvoltare a judeţului să fie gata în octombrie
Tabără pentru sinistraţii botoşăneni
Preşedintele CJ se simte luat peste picior de doi tupeişti
Centrul Vechi al municipiului va fi iluminat arhitectural
Apa potabilă nu mai este… potabilă
Comentariul comentariilor (CLVI)
(Ioan Rotundu)
Ce şanse au cei şase liberali să ajungă deputaţi?
Ioan Rotundu
Puhoaiele se retrag, autorităţile la fel, rămân nenorociţii
(Ioan Rotundu)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog