Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ultima oră
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17880
De la 07 Ianuarie 2003
122877947

Horoscop

  • 1 November 2006, 23:00
Berbec –Neînţelegeri legate de o sumă de bani pe care ar trebui să o primiţi. Personalitatea dvs. îi fascinează şi totodată îi derutează pe ceilalţi. Nu fiţi mai critic decât se cuvine.

Taur – Vă deplasaţi dintr-un loc în altul, dornic să întâlniţi parteneri de discuţie, beneficiari ai proiectelor dvs. sau persoane care să vă împărtăşească opiniile.

Gemeni – Vi se impune să fiţi cumpătat, însă deja v-aţi obişnuit să faceţi excese. Acceptaţi sfaturile, nu luaţi în seamă ordinele şi vă certaţi cu cei care vă invadează intimitatea.

Rac – Dărnicia şi amabilitatea vă sunt răsplătite nu doar prin vorbe şi sentimente, ci şi material. Aveţi unele incidente cu partenerul, dar le veţi depăşi cu diplomaţie.

Leu – Vă vedeţi cu o cunoştinţă pe care nu aţi întâlnit-o de mult timp, posibil o femeie. Aflaţi că un prieten are probleme financiare şi decideţi să-i acordaţi sprijinul.

Fecioară – Nu prea vă aflaţi în apele dvs. Este poate momentul în care veţi conştientiza că nimic nu este sigur, atât timp cât nu există certitudinea unui câştig în viitor.

Balanţă – Încercaţi să fiţi cât mai atent la sănătatea dvs., altfel, anumite chestiuni minore s-ar putea croniciza. Veţi avea un sentiment de nelinişte şi de nesiguranţă în plan afectiv.

Scorpion – Puteţi întâlni o persoană de sex opus cu care vă înţelegeţi ai mult decât bine. Dacă veţi şti să speculaţi situaţia, este posibil să trăiţi o frumoasă poveste de dragoste.

Săgetător – Sunteţi uşor de enervat din cauza stresului la care aţi fost supus în ultima perioadă. Nu este cazul să disperaţi! Problemele de ordin financiar se vor rezolva.

Capricorn – Este posibil să fiţi luat pe nepregătite de vizita unei persoane din anturaj sau din familie. Chiar dacă nu vă face o deosebită plăcere, reuşiţi să jucaţi rolul de gazdă.

Vărsător – Aveţi o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Dimineaţă sunteţi puţin agitat. Spre seară, vă liniştiţi şi simţiţi nevoia să vă întâlniţi cu prietenii.

Peşti – Reuşiţi să vă puneţi în valoare calităţile aşa că vă veţi face apreciat atât de şefi cât şi de subalterni. Nimic nu e mai important decât să fiţi calm în continuare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ţarcă îl contrazice pe prefect şi nu vrea muncitori străini
Cursuri de calificare pentru deţinuţi
Preţul gigacaloriei este contestat
Cabinete de medicină comunitară
Sindicatul SANITAS se pregăteşte de grevă
Să plătească, doar au de unde!
(Cârcotaşul)
Şapte deputaţi, şapte lovituri
Ioan Rotundu
Exprimarea ungurului
Tocinei
Noi vă oferim, dvs. decideţi
Poliţia este în creştere de imagine, dar pe hârtie
Flaush Lighting s-a dovedit o alegere bună pentru municipalitate
Ambasadorul Xu Jian s-a declarat impresionat de primirea ce i s-a făcut
Încăpăţinarea lui Furtună continuă
Egner vrea pentru Volin Costin acelaşi tratament aplicat şi lui Bordeianu
Vâzdoagă apără spaţiile verzi din municipiu
O femeie s-a trezit cu gospodăria incendiată de fostul soţ
Taximetriştii cer controale
Botoşănenii se dau în vânt după "A fost sau n-a fost"
Finanţiştii s-au pregătit de grevă
Suspectul uciderii copilului de la Hăneşti a fugit din Spitalul de Psihiatrie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog