Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
123
De la 07 Ianuarie 2003
122885772

Horoscop

  • 16 July 2008, 23:00
Berbec – Aveţi dubii în privinţa loialităţii unor prieteni. Acum veţi fi mai aspri cu cei apropiaţi şi replica lor va fi fermă. Alungaţi suspiciunea şi neîncrederea – prietenii dvs. nu trişează!

Taur – Nu vă derutează controversele sau situaţiile neprevăzute. Argumentele dvs. sunt solide, iar beneficiile aşteptate sosesc, în sfârşit la dvs. Economisiţi energie şi bani!

Gemeni – Noutăţile vă derutează. Vă temeţi de coincidenţe, de rivalii familiei dvs. În a doua parte a zilei vă scuturaţi de incertitudini şi sensibilitatea vă părăseşte.

Rac – Sunteţi detaşaţi de griji şi probleme. În principiu, toate se pot rezolva fără prea multe complicaţii, credeţi dvs. acţionaţi metodic şi profitaţi de această stare de spirit.

Leu – Program destul de încărcat. Dar acum veţi acţiona mai detaşaţi, fără să intraţi în criză de timp. Cooperarea cu prietenii de încredere este, ca de obicei, fără nici un risc financiar.

Fecioară – Sunteţi energici şi plini de iniţiative, ceea ce vă ajută să ieşiţi în evidenţă oriunde vă duceţi. Este posibil să apară unele simptome spre seară, dar le veţi depăşi.

Balanţă – Iniţiativele personale vor fi mai numeroase. Proiectele intelectuale se pot concretiza în scurt timp, fără prea mari eforturi. Atenţie, totuşi, cum vorbiţi cu şefii.

Scorpion – Sunteţi hotărâţi să nu vă mai supăraţi – pentru nimic în lume! Cineva din familie vă convinge să acceptaţi ideea că totul este perfectibil, mai ales în viaţa relaţională.

Săgetător – Multă agitaţie şi urgenţele se rezolvă cu dificultate. Lipsa de răbdare a partenerilor dvs. de viaţă şi afaceri se va sfârşi prin acomodarea reciprocă.

Capricorn – Oportunităţi financiare. Întâlnirile de azi vă determină să vă implicaţi în proiecte pe termen scurt. Importante vor fi deciziile imparţiale. Colegii vă apreciază ideile.

Vărsător – Scopurile dvs. se concretizează mai greu. Adaptarea la conjunctura zilei se face prin răbdare şi diplomaţie. În orice proiect trebuie să vă puneţi în valoare calităţile.

Peşti – În principiu nu veţi avea de ce să vă plângeţi. Totuşi, spre sfârşitul zilei este posibil să aveţi probleme cu rinichii. Nu vă neliniştiţi pentru că nu va fi ceva grav.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Medicii refuză să-i spună soţului cauza morţii soţiei
În curând, maxi-taxi pe traseul Buzeni-Zăiceşti-Botoşani
Primar nou, idei noi
Să curgă apa!
S-a găsit leac şi pentru găurile din podul de la Chiţoveni
Program Tele'M Botoşani joi, 17 iulie
Provocarea nevestei
N-a avut realizări semnificative, dar a fost reales primar
Ghidul lucrătorului român în Italia
Cum fac unii români din SUA milioane de dolari din tunuri imobiliare
O iniţiativă spinoasă
Micii de la Ana-Com
Dorinţa lui Boc
Cum au rezolvat Monica şi Irinel diferenţa de înălţime
Medicii veterinari au fentat CAS-ul cu peste 6,5 miliarde lei vechi
Probleme cu cadrul de sănătate necesar în UE
Inspectorii sanitari au închis spălătoria din tabăra şcolară
Asistenţii medicali comunitari învaţă să rabde de foame
Va reuşi vicele Ţurcanu să scoată la lumină afacerile tenebroase ale Mariei Bordaş?
Examen on-line pentru permisul de conducere
Avem primari şi secretari cu mintea confuză
Deţinuţii botoşăneni s-au apucat de făcut videoclip-uri
Delicvenţi proscrişi în folosul comunităţii
Pirateria, boală grea
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog