Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8315
De la 07 Ianuarie 2003
120688381

Horoscop

  • 4 September 2008, 23:00
Berbec – Persoana iubită nu vă va lăsa să-i stricaţi o nouă zi şi vă va târî după ea într-o vizită, unde ea se va simţi foarte bine, în timp ce dvs… nu.

Taur – Trageţi de timp şi încercaţi să nu daţi astăzi un răspuns cu valoare de sentinţă finală, căci nu este genul de hotărâre pe care o luaţi pe loc iar riscul de a greşi pare enorm.

Gemeni – Astăzi ar fi bine să ascultaţi sfaturile celorlalţi şi felul în care acestea ar putea evita multe probleme. Prietenii vă vor ajuta să aveţi mai multă încredere în dvs.

Rac – Familia contează mult pentru dvs. şi, din acest motiv, toată ziua vă va fi dată peste cap, căci cineva are neapărată nevoie de sprijinul dvs. şi nu prea aveţi mult timp liber la dispoziţie.

Leu – După ce aţi trecut printr-o perioadă mai tensionată, ar fi cazul să vă împăcaţi cu cei apropiaţi. Orgoliul exagerat nu vă face bine în această zi. Evitaţi stresul!

Fecioară – Prea multă muncă strică uneori. Tocmai de aceea, este bine să luaţi o pauză mai îndelungată, poate chiar un concediu. Evadaţi din cotidian şi odihniţi-vă!

Balanţă – Este ziua în care astrele vă surâd. Toate planurile vă reuşesc de minune. Acum este timpul marilor decizii. O să aveţi noroc dacă vă mişcaţi rapid. Distracţia pluteşte în aer!

Scorpion – Persoana iubită vă atrage atenţia că aţi cam neglijat-o în ultima perioadă. Poate că ar fi timpul să vă mai aduceţi aminte de clipele petrecute împreună.

Săgetător – Este o zi în care vă amintiţi de trecut. Vă cuprinde melancolia şi n-ar fi rău să vă răsfăţaţi puţin, să vă ocupaţi de hobby-urile dvs.

Capricorn – Daţi dovadă de multă maleabilitate psihică şi mentală, care vă vor ajuta enorm în a vă adapta perfect unor situaţii neaşteptate, de care astăzi dvs. veţi avea parte.

Vărsător – Aveţi idei bune, pe care vă sfătuim să le folosiţi în afaceri. Dacă nu vă ajung banii, este posibil ca o rudă mai în vârstă să vă ajute! Ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă.

Peşti – O persoană pe care o cunoaşteţi astăzi vă poate fi de mare ajutor în viitorul apropiat. Nu trebuie însă să exploataţi bunăvoinţa sa, că ar fi ca şi cum ucide găina cu ouă de aur.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


PSD a mai aruncat nişte nume de candidaţi la parlamentare
Acuzat că-şi face campanie parlamentară pe banii publici
O atmosferă plină de emoţii, lacrimi de fericire, cât şi voie bună
Comentariul comentariilor (CLXXXII)
(Ioan Rotundu)
Fluierături… sexuale
Ocazie să vă mutaţi în Bucureşti
11 agenţi de pază angajaţi la Poliţia Comunitară
Jugaru Şhukaru, camping cu năbădăi
Bodo, spaima şoselelor
Complot ruso-transnistrean împotriva Basarabiei
Justiţia nu recunoaşte ca probe discuţiile şi însemnările de pe Internet
Nu primeşti credit de consum dacă nu declari câte kilograme ai şi ce înălţime
Şmecherii cu girofar
Iluzia călugăriţelor
Record rutier nedorit în mai puţin de 48 de ore
Nevoie de împrumuturi urgente
N-a fost invitat la control, dar s-a autoinvitat
OPC s-a specializat pe amenzi şi mai puţin pe prevenire
Băsescu a venit până la Răduţi Prut doar pentru a critica guvernul
După ce-a fost sfinţit de preoţi, tomograful a devenit operaţional
Liviu Conţac acuză maşina de vot PDL că ne-a băgat adânc mâna în buzunar
el a contestat HCL la Prefectura Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă