Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Învăţământ
Sănătate
Horoscop
Decese
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25912
De la 07 Ianuarie 2003
122911561

Horoscop

  • 30 November 2008, 23:00
Berbec
Oamenii cu care veniţi în contact astăzi vi se vor părea mai reci. Este o zi în care se cere să daţi dovadă de o mai mare prudenţă în afirmaţiile pe care le faceţi.

Taur
Astăzi nu este indicat să vă ocupaţi de probleme care necesită mult tact. Sunteţi irascibil şi nu reuşiţi să fiţi convingător. În schimb, relaţiile cu partenerul sunt bune.

Gemeni
Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Din cauza dificultăţilor de comunicare, este indicat să amânaţi întâlnirile programate pentru azi.

Rac
Dacă nu vă veţi cufunda prea mult în visare, vă veţi bucura de simpatia şi înţelegerea celor din jur, chiar şi a celor ce vă cunosc mai puţin.

Leu
Un prieten nu îşi respectă promisiunea făcută cu puţin timp în urmă, ceea ce vă irită peste mă-sură. Nu vă enervaţi, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective.

Fecioară
Astăzi nu veţi regreta să vă implicaţi în a lucra cu persoane care până acum nu au reprezentat nici un interes pentru dvs. Acest fapt va atrage simpatia colegilor.

Balanţă
Dimineaţă sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar cu folos, care vor fi apreciate de familie. S-ar putea să vă schimbaţi programul şi să vă ocupaţi de gospodărie.

Scorpion
Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor mici probleme de sănătate şi să deveniţi mai puţin sociabil. Vă sfătuim să nu refuzaţi comunicarea cu prietenii.

Săgetător
Sunteţi suspicios pe o persoană de sex opus, care v-a făcut o propunere interesantă. Folosiţi-vă energia eficient şi nu mai gândiţi negativ.

Capricorn
Aşteptaţi de mult timp să vă lansaţi într-un proiect important. Dar acum, când totul pare uşor şi la îndemână, evitaţi, fiind neîncrezători.

Vărsător
Se pare că astăzi staţi mai bine cu banii şi plănuiţi să plecaţi într-o vizită. După-amiază s-ar putea să nu vă simţiţi prea bine. Nu e cazul să vă îngrijoraţi.

Peşti
În relaţia cu persoana iubită sunteţi cam rezervat. Revizuiţi-vă atitudinea, căci relaţia afectivă s-ar putea deteriora. Spre seară primiţi un telefon ce vă aduce o stare de nelinişte.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Mesajul primarului Cătălin Mugurel Flutur către botoşăneni, cu prilejul Zilei Naţionale a României
Comentariul comentariilor (CCLIII)
(Ioan Rotundu)
Botoşănenii „prin viroage şi coclauri”, spre Marea Unire din 1918
Şi-au condus colegul pe ultimul drum
Botoşănenii, interesaţi de Secţia de Artă
Trei preşedinţi de secţii de votare înlocuiţi
Nemţii vor să pună la treabă vântul de la Bucecea
Fratele unui candidat a ajuns membru într-o comisie de votare
Medicii şi avocaţii, răii platnici la fondul de sănătate
Zile grele pentru patronul Debeli
Profesoara porcoasă la vorbă şi mânioasă în fapte
Autorităţile şi-au dat votul fiecare cu câte o speranţă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog