Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20462
De la 07 Ianuarie 2003
122880529

Horoscop zilnic 18.06.2018

  • 17 June 2018, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei este posibil sa fiti cam visator si sa aveti tendinta sa neglijati problemele importante pe care le aveti de rezolvat. Nu este momentul sa incepeti noi activitati, pentru ca deciziile pe care le luati s-ar putea sa fie gresite. Profitati de ajutorul pe care vi-l ofera o persoana apropiata!

Taur
Talentul dumneavoastra creativ este apreciat in societate. Va recomandam sa profitati de acest context favorabil pentru rezolvarea problemelor profesionale si in afaceri. Sfaturile unei rude mai in varsta va pot ajuta sa evitati o problema financiara. Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti vizita unor prieteni de familie, in compania carora va simtiti foarte bine.

Gemeni
Se pare ca azi nu sunteti prea comunicativ si ar fi bine sa evitati intalnirile de afaceri. De asemenea, eastrolog.ro va sfatuieste sa amanati deciziile importante in domeniul financiar. Este momentul sa va dedicati unor activitati relaxante.

Rac
Aveti sanse de succes in toate activitatile legate de camin, dar si in societate. Puteti sa va faceti planuri de viitor. Ideile dumneavoastra sunt apreciate atat de partenerul de viata, cat si de partenerii de afaceri. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati speculatiile de orice fel.

Leu
Puterea creativa de care dispuneti va indeamna sa incepeti o activitate noua. Aveti toate sansele de reusita pe plan intelectual si sentimental. Parcurgeti o perioada favorabila inspiratiei artistice, in care imaginatia va stimuleaza creativitatea. Va sfatuim sa nu neglijati odihna, chiar daca vi se pare ca sunteti in forma excelenta.

Fecioară
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti mai sensibil decat de obicei, iar relatiile cu anturajul ar putea fi usor tensionate. Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti prudent si sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta. Ar fi bine sa va dedicati timpul liber unor activitati creative.

Balanţă
In viata dumneavoastra ar putea avea loc schimbari importante, care va vor oferi multe satisfactii. Activitatea intelectuala intensa si puterea creativa de care dispuneti azi contribuie la succesul dumneavoastra pe plan social. In partea a doua a zilei s-ar putea sa aveti de luat o decizie importanta pe plan sentimental. Va recomandam sa va bazati pe intuitie.

Scorpion
Daca va ganditi sa plecati intr-o calatorie de afaceri, eastrolog.ro va recomanda sa va consultati si cu partenerul de viata. S-ar putea ca acesta sa conteze pe dumneavoastra pentru anumite activitati legate de camin sau de familie. Sfaturile unei rude mai in varsta se pot dovedi foarte utile pentru aplanarea unui potential conflict cu o persoana apropiata. In a doua parte a zilei este posibil sa primiti vizita unor persoane dragi, care va ajuta sa va destindeti.

Săgetător
Se pare ca nu prea aveti timp de relaxare, dar imaginatia si ingeniozitatea va ajuta sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus. Astazi puteti avea realizari importante in ceea ce priveste banii. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va stapaniti nervozitatea cauzata de oboseala, fiindca altfel relatiile cu partenerul de viata pot avea de suferit.

Capricorn
Aveti sanse de reusita in tot ce faceti azi. Este un moment excelent pentru a sustine examene, lucrari artistice si proiecte. Relatiile sentimentale ar trebui sa decurga fara probleme deosebite. Va recomandam sa acordati mai multa atentie problemelor cu care se confrunta membrii mai tineri ai familiei.

Vărsător
Se pare ca sunteti hotarat sa incepeti o afacere, dar nu prea va ajung banii. Daca reusiti sa va puneti la lucru imaginatia si inventivitatea, puteti face rost de suma necesara. Dupa-amiaza s-ar putea sa suferiti o dezamagire in plan sentimental, care, insa, nu va afecteaza prea mult. Astazi este de preferat sa evitati calatoriile lungi.

Peştii
Este o zi favorabila pentru planuri de viitor si pentru demararea unor noi activitati in domeniul social. Relatiile cu prietenii si cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte bune. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va pripiti in luarea deciziilor importante.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Vacanţa italienilor
Deputat Budăi, comunicatul unde-i?
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 15.06.2018
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii Scoala Populara de arte
Băsescu: „Decizia CCR care face din ministrul Justiției un șef al președintelui României este inacceptabilă.
Dacă mâine devine Dăncilă ministrul Justiției?”
L Koveşi, între agonie şi extaz
Ioan Rotundu
Răspunsul CJ la protestul celor din Răuseni
o făcătură prost concepută
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog