Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
145
De la 07 Ianuarie 2003
122885794

Horoscop zilnic 31.05.2018

  • 30 May 2018, 23:00
Berbec
Se intrevede o zi favorabila din mai multe puncte de vedere. In plan financiar, aveti posibilitatea sa deblocati o situatie care v-a afectat in ultima vreme. S-ar putea sa aveti tendinta de a va sustine punctul de vedere cu obstinatie, riscand sa ii indepartati pe cei din jur. Dupa-amiaza este posibil sa aflati ca va trebui sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri.

Taur
Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala deosebita si aveti un spirit de initiativa cu care reusiti sa va impresionati colegii de munca sau partenerii de afaceri. Aveti sanse de succes pe toate planurile si puteti obtine beneficii materiale substantiale. Pentru a profita la maximum de contextul astral favorabil al zilei de azi, va sfatuim sa va planificati foarte bine timpul. Ar fi bine sa tineti cont si de opiniile partenerului de viata.

Gemeni
Este posibil sa aiba loc schimbari importante pe plan profesional si in relatiile sociale. La locul de munca sau in afaceri, reusiti sa gasiti solutii originale, apreciate de colegi sau de parteneri. Dupa-amiaza s-ar putea sa participati la o intrunire cu persoane apropiate. Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti cumpatat, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.

Rac
In prima parte a zilei este posibil sa constatati ca o afacere in care nu v-ati pus prea mari sperante incepe sa produca beneficii. Daca vi se propune o colaborare sau o asociere intr-o afacere noua, eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent. S-ar putea sa fie nevoie sa investiti mult timp si efort, cu riscul sa ii neglijati pe cei dragi.

Leu
Este posibil sa vi se propuna un loc de munca sau oportunitatea de a va asocia intr-o afacere. Va recomandam sa nu luati o hotarare definitiva fara sa analizati in detaliu toate avantajele si dezavantajele. Ar fi bine sa cereti sfatul unei persoane cu mai multa experienta in domeniu. Dupa-amiaza intuitia va poate ajuta sa luati o decizie inspirata pentru camin.

Fecioară
La locul de munca sau in afaceri, ideile dumneavoastra sunt bine primite si va pot atrage aprecierile unor persoane cu autoritate. Este o zi buna pentru consolidarea relatiilor personale si aveti posibilitatea sa va faceti noi prieteni. Eastrolog.ro va recomanda sa tineti cont si de parerile celor din jur, pentru ca va pot fi foarte utile.

Balanţă
In prima parte a zilei este posibil sa va modificati progamul din cauza unui eveniment neprevazut in legatura cu locuinta sau cu un membru al familiei. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cheltuieli neplanificate. Puteti sa contati pe sprijinul familiei. Pentru a face fata tuturor problemelor de azi, va sfatuim sa nu va grabiti, fiindca exista riscul sa faceti greseli de neatentie.

Scorpion
Se intrevede o zi foarte buna in plan profesional sau in afaceri. Este posibil sa aveti o realizare importanta, pentru care veti fi recompensat. Daca vi se propune o colaborare, eastrolog.ro va recomanda sa nu va grabiti sa refuzati. Sunt sanse sa va imbunatatiti sensibil situatia materiala. Este indicat sa va abtineti de la orice fel de speculatii.

Săgetător
Inainte de amiaza este posibil sa survina evenimente neasteptate, care va dau peste cap planurile pentru azi. Nu este exclus sa aveti o discutie aprinsa cu un coleg de munca sau un partener de afaceri care incearca sa va faca raspunzator pentru greselile sale. Eastrolog.ro va sfatuieste sa reactionati cu calm si diplomatie, fiindca astfel aveti sanse sa intoarceti situatia in favoarea dumneavoastra. In partea a doua a zilei, o persoana cu experienta v-ar putea dezvalui o informatie utila pentru activitatea profesionala sau pentru afaceri.

Capricorn
In prima parte a zilei este posibil sa aveti o reusita deosebita in plan profesional sau in afaceri, care va sporeste optimismul si va incurajeaza sa perseverati. Colaborarea cu o persoana apropiata va poate ajuta sa va sporiti veniturile. Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte bune. Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati discutiile in contradictoriu cu membrii mai tineri ai familiei.

Vărsător
Ziua de azi ar putea marca inceputul unei perioade benefice, in care multe dintre problemele si dificultatile din ultima vreme isi gasesc rezolvarea. In plan profesional si in societate aveti sanse mari de succes, mai ales datorita capacitatii de comunicare si formei intelectuale deosebite din aceasta perioada. Eastrolog.ro va recomanda sa va bazati pe intuitie, mai ales in a doua parte a zilei, cand este posibil sa aveti de luat o decizie importanta in ceea ce priveste relatiile sentimentale.

Peştii
Puteti avea realizari importante in plan social si din punct de vedere financiar. Va sfatuim sa profitati de sansele care vi se ofera, dar sa aveti grija sa nu fortati norocul. Dupa-amiaza s-ar putea sa faceti o calatorie neprevazuta, ocazie cu care puteti obtine castiguri importante. Aveti mare grija de acte!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Brăila, fără transport public de aproape o săptămână
Șoferii și vatmanii sunt în grevă: Condițiile de muncă sunt ca în Uganda
Bancul zilei: Politeţe nudistă
Dăncilă, despre aprobarea Programului de împrumuturi pentru tineri:
Dacă obţinem toate avizele vom ieşi cu el săptămâna aceasta
Iohannis, despre posibilitatea ca Pilonul II de pensii să devină opțional:
E începutul sfârșitului pentru acest sistem
Tudorel Toader, după decizia Curții Constituționale:
Preşedintele nu are nici o abilitare legală pentru evaluarea competenţelor procurorilor de rang înalt
Curtea Constituțională: Există conflict între puteri în cazul respingerii revocării şefei DNA
Dăncilă anunţă o evaluare a rezultatelor fiecărui minister la un an şi jumătate de guvernare
De ce a primit România mai mulți bani de la UE pentru bugetul 2021-2027
Siegfried Mureșan: Va urma o negociere foarte dură. Guvernul României trebuie să apere aceste creșteri de alocări
Ghizdeanu: CNSP nu are bani pentru a susține Programul "Investește în tine",
dar va primi
Am depus plângere penală împotriva mai multor ofiţeri ai SRI şi procurori
Ponta: Încă trei parlamentari din PSD vor veni la Pro România
Raluca Turcan: CCR a fost deturnată de la apărarea Constituției
și a fost transformată în avocatul intereselor private ale coaliției PSD-ALDE
Șerban Nicolae: E de discutat serios despre suspendare,
dacă Iohannis refuză revocarea șefei DNA
Fostele judecătoare Viorica Dinu și Antonela Costache, condamnate la închisoare cu executare.
Decizia este definitivă
Cine sunt judecătorii care îl obligă pe Iohannis să o revoce pe șefa DNA și ce partide i-au susținut
Diabolic sau scelerat? Şi una, şi alta!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog