Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12328
De la 07 Ianuarie 2003
122872395

Horoscopul săptămânii 28.09 - 4.10.2030

  • 27 September 2020, 14:15
În săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2020 se remarcă mai multe aspecte astrologice importante. Încă din data de 29 septembrie 2020, Marele Malefic și planeta lecțiilor de viață, Saturn, își revine în mers direct prin zodia Capricorn, zodie pe care o guvernează și unde energia sa este puternică. Astfel, vom observa cum o serie de aspecte legate de viața profesională se vor detensiona și se vor ridica mare parte din blocajele avute în această direcție.
Ziua de 2 octombrie 2020 este o zi importantă deoarece avem parte de două evenimente majore. Primul este reprezentat de formarea aspectului de Lună Plină în zodia Berbec, zodie în care se află planeta conflictului, Marte, în retrogradare, alături de Luna Neagra, acel punct karmic deosebit de important în evoluția noastră pe acest pământ.
Al doilea eveniment este ingresul planetei Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Fecioară, ipostază din care ne îndeamnă să ne perfecționăm relațiile, să muncim mai mult pentru a clădi ceea ce ne dorim, însă trebuie să avem grijă să nu devenim prea critici cu cei dragi. Înainte de a părăsi zodia Leu, Venus va face un remarcabil trigon cu Marte retrograd din Berbec, aspect care va aduce o revitalizare a poveștilor de iubire, o ocazie de a reaprinde flacăra pasiunii și de a corecta ceea ce este defectuos în atitudinea noastră vizavi de iubire.
Un alt eveniment mult așteptat este revenirea în mers direct a lui Pluto, planeta transformărilor interioare, a regenerării, a autorității, în zodia Capricorn, aspect care se va petrece pe data de 4 octombrie 2020 și care va avea un impact benefic la nivel socio-politic, la nivel de putere în stat. Vom simți o detensionare a situației generale, iar la nivel individual vom avea mai multă forță interioară pentru a ne atinge obiectivele.
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!19

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de o săptămână mult mai productivă profesional. Odată ce Saturn revine în mers direct prin sectorul carierei, nativii vor avea șansa de a se afirma mai ușor, de a-și atinge niște obiective propuse, mai ales dacă în aceste ultime luni au fost perseverenți și responsabili cu munca lor. În plus, vor avea parte de Venus în tranzit prin sectorul muncii și vor simți și la acest capitol o îmbunătățire a situației. Se vor înțelege mai bine cu colegii și vor fi mult mai eficienți în îndeplinirea sarcinilor. Luna Plină le va aduce ocazia de a trece la o nouă etapă în relațiile de dragoste și profesionale. Va fi un context care-i va stimula să-și dea seama de ceea ce-și doresc mai departe de la cel de lângă ei. Nativii vor avea înțelepciune de această dată să aleagă ceea ce le este mai bine. Nu este exclus ca acele relații tensionate, violente și în care abuzul de autoritate nu a putit fi echilibrat să se încheie definitiv acum.

Taur
Cei născuți în zodia Taur vor observa o reală îmbunătățire a procesului de evoluție, fie că este vorba de evoluție spirituală, fie că este vorba de evoluție profesională. O serie de aspecte legate de dezvoltarea lor, de ascensiunea lor nu vor mai fi limitate și oportunitățile de expansiune, de progres pot începe să apară. Venus, planeta lor guvernatoare, își va face intrarea în sectorul iubirii și din această ipostază le va aduce mai multă armonie în cuplu, în viața sentimentală, iar celor singuri le va aduce ocazii de a începe noi relații. Săptămâna aceasta vor rezolva o situație sentimentală legată de trecut, de un fost partener sau de un context petrecut în ultima perioadă, rămas nelămurit. În plus, Luna Plină îi va sprijini să încheie socotelile cu trecutul, fie că este vorba de un partener cu care realizează că nu pot merge mai departe din cauza orizonturilor diferite, de un loc de muncă sau de sănătatea lor.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să vadă dintr-o altă perspectivă o situație financiară și astfel să reușească să-i găsească rezolvări. Nativii vor depăși un context limitativ care vizează banii și bunurile deținute împreună cu alții. Dacă au dat bani cu împrumut, acum îi pot recupera. Pot obține un credit, un bun material. Venus în tranzit prin sectorul familiei le cere mai multă preocupare față de cei dragi și de locuință. Le cere să-și îmbunătățească relațiile cu familia, să se preocupe de casă, de activitățile gospodărești. Luna Plină poate aduce un moment de apogeu în relațiile cu ceilalți, în special fiind vorba de relațiile de prietenie. Unii nativi vor face distincția între prietenie și iubire, în timp ce alți pot pune punct unor relații care le-au adus dezamăgire, în care nu există pasiuni comune, în care fiecare se distrează în felul lui, fără a fi legați de un hobby comun.

Rac
Cei născuți în zodia Rac se vor bucura primii de revenirea în mers direct a lui Saturn prin sectorul relațiilor, al căsătoriei, planeta care le-a adus lecții dure în ultimele luni și le-a cerut să depășească obstacole grele pentru a-și consolida legătura de cuplu, dar și relațiile profesionale. Cei care au răzbit, acum vor răsufla ușurați și vor finaliza construcția. Nativii vor culege roadele implicării lor în ascensiunea profesională, în atingerea unor obiective legate de carieră, odată cu această Lună Plină, însă vor avea și senzația că trebuie să renunțe la ceva, dar nu vor ști exact la ce. Pentru unii poate fi vorba de o schimbare a direcției profesionale pentru un loc de muncă mai bine plătit. Venus va tranzita sectorul comunicării și îi va susține în dialogurile cu cei din jur, având ocazia să-și armonizeze relațiile. Totodată, vor fi foarte atenți la negocierile avute.

Leu
Cei născuți în zodia Leu vor resimți această săptămână ca pe o binecuvântare dat fiind că Saturn și Pluto își vor încheia retrogradările prin sectorul muncii și al sănătății. Ușor, ușor nativii vor simți o îmbunătățire a stării generale, vor integra o serie de noi concepte și filozofii de viață care să-i ajute în îmbunătățirea vieții, iar Luna Plină îi va susține să lase în spate niște mentalități și principii învechite. Relațiile cu colegii de muncă și nu numai, se vor îmbunătăți, iar nativii vor fi mult mai responsabili și perseverenți în rezolvarea sarcinilor avute. Venus va părăsi zodia lor, nu înainte de a le stimula dorința de evoluție sentimentală, dar și de progres profesional, și se va muta pe casa financiară, poziție din care le va aduce mult simț practic în îmbunătățirea situației financiare.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Venus întocmai în zodia lor, iar planeta iubirii și a banilor nu va veni cu desaga goală, ci le va aduce șanse neașteptate de a-și îmbunătăți relațiile cu cei din jur, dar și situația financiară. În plus, Saturn revenit în mers direct în sectorul iubirii le va aduce ocazia de a depăși obstacolele în legarea noilor relații sentimentale și le va aduce maturitate vizavi de viața de cuplu. Posibil ca unii nativi să încheie aventuri sexuale și relații extraconjugale sau care au fost ținute ascunse. Din punct de vedere financiar, Luna Plină va veni cu unele rezolvări, încheieri legate de acte, bînci și relația cu băncile, credite, împrumuturi, moșteniri, procese și litigii, bani deținuți la comun cu alții.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Plină în sectorul relațiilor și al căsătoriei, iar acest aspect poate aduce tensiune și determinare, important este de care parte se vor situa nativii. Unii pot fi tentați să pună definitiv punct acelor relații abuzive, toxice, nocive, în timp ce alții vor lupta cu îndârjire, dar și înțelepciune pentru a-și consolida relația. Venus, guvernatoarea lor, va tranzita casa subconștientului și a trecutului și este posibil să le aducă în prezent o serie de amintiri sau chiar persoane cu scopul de a analiza o situație mai veche. Atenție la tendința de infidelitate, de relație ascunsă, dar și la investiții și acțiuni legate de sectorul financiar, bancar. Pe de altă parte, nativii se vor mai detensiona emoțional și vor fi mai răbdători în relația cu membrii familiei, căutând sprijinul celor dragi. Posibil ca o serie de demersuri care vizează o locuință, un bun imobiliat să se deblocheze acum.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia să reia un dialog mai vechi, cu o persoană din trecut și să lămurească o situație. Limitările în comunicare sau legate de activitățile academice, blocajele și nemulțumirile în negocieri, se vor înlătura. La locul de muncă pot încheia un capitol. Unii nativi pot să-și schimbe locul de muncă, însă sunt sfătuiți să ia decizia cu multă înțelepciune și responsabilitate. Din punct de vedere al sănătății pot depăși o problemă, o pot ameliora sau chiar vindeca. Cu Venus, planeta care le guvernează relațiile, în tranzit prin sectorul prietenilor, este posibil ca o pasiune să se înfiripeze cu cineva din anturaj. Relațiile de prietenie se armonizează, dar nu vor lipsi surprizele la acest capitol.

Săgetător
Cei născuți în zodia Vărsător pot simți o reală îmbunătățire a stării de spirit, dar și de sănătate. Nativii, deși încă introspecți, pot avea o viziune mai puțin negativistă asupra viitorului și pot reuși să-și amelioreze o serie de probleme de sănătate, dar și de raționamente, de sistem de gândire. Pot culege roadele unor negocieri, unor dialoguri avute, pot descoperi ce trebuie să învețe pentru a se face remarcați într-o zonă în care-și doresc să iasă în față. Venus va tranzita casa intimității și va aduce o mare doză de pasiune în cuplu, dar și dialoguri financiare cu partenerul de viață care, deși tensionate, vor avea ocazia de a aduce îmbunătățiri în bugetul comun.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn vor resimți din plin revenirea în mers direct a lui Saturn, planeta lor guvernatoare, întocmai prin zodia lor. Nativii vor simți că li s-a ridicat o piatră de pe inimă. O serie de obstacole și limitări pot fi depășite și pot reuși să se canalizeze mai mult pe ceea ce au în plan, inclusiv starea de sănătate se va îmbunătăți. În familie, Luna Plină poate intensifica niște trăiri și tensiuni și se pot lua decizii semnificative, avantajoase, legate de o casă, un bun de patrimoniu. Cei care sunt interesați de evoluția personală și progresul profesional pot face pași importanți în aceste direcții, fiind susținuți de tranzitul lui Venus prin Fecioară.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător pot fi mai agresivi în exprimarea unor principii de viață și se pot impune destul de acid în fața celorlalți, de aceea pot apărea tensiuni și atitudini care pot conduce la acțiuni pripite și decizii proaste. Contextul poate fi rezolvat dacă nativii acceptă că nu doar ceea ce gândesc ei este corect și mai ales dacă acceptă sfaturile și ideile celorlalți. Să întrebe acolo unde nu sunt siguri. De asemenea, apelul la spiritualitate, integrarea unor noi principii de viață și mentalități vor ajuta în evoluție și vindecare. Pentru că este mult stres psihic, odihna va fi binevenită acum și chiar recomandată. Mai multă atenție în călătorii și deplasări..

Peştii
Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Venus întocmai în sectorul relațiilor și al căsniciei, iar din această ipostază nativii vor fi susținuți să-și îmbunătățească relația de cuplu, dar și relațiile profesionale, cu colaboratorii și asociații, partenerii de afaceri. Nativii trebuie să lase critica deoparte, analiza amănunțită și să se dedice recâștigării armoniei sentimentale. Luna Plină va aduce ocazia culegerii unor roade financiare, poate recuperarea unui împrumut oferit unor prieteni sau persoane din anturaj. Totodată, o serie de proiecte în care sunt implicați se pot debloca și pot progresa, dacă se lucrează cu perseverență.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Ironie matrimonială
"30 septembrie 2020 - Termen limită pentru depunerea
notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare
Acte de huliganism ]n ziua alegerilor în comunele Truşeşti şi Călăraşi
Ioan Rotundu
Şoptică i-aţi bocceluţa şi du-te de unde ai venit!
Ioan Rotundu
N-a câştigat alegerile Cosmin Andrei, le-a pierdut Cătălin Flutur
IoaN Rotundu
Botoşăneni, „Ciuma roşie ante portas”!
Ioan Rotundu
Candidaţi care au luptat din greu pentru a câştiga alegerile
Ioan Rotundu
Percheziţii cu multe semne de întrebare privind contrabanda cu ţigări
Ioan Rotundu
Firele legăturilor liberalului Şoptică cu lumea interlopă duc la infractoarea Stâncescu
Ioan Rotundu
Cum a ajuns Mercedesul lui Şoptică la interlopul Cătălin Stavără
Ioan Rotundu
Mesaj pentru politicienii corupţi şi interlopi
Ioan Rotundu
Patimile liberalului Flutur în ajunul sărbătoririi Revoluţiei din Octombrie
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog